KAREL APPEL EXPOSITIE, 25 TOPWERKEN INCL. MUSEUMSTUK bij LIONELGALLERY

26/05/2010 08:00

Gallery L.L.

PERSBERICHT:

In het weekend van zaterdag 12 en zondag 13 juni 2010, zal er bij LionelGallery aan de Larense Brink een spectaculaire expositie plaatsvinden met het beste werk van een de grootste kunstenaars van de CoBRA-beweging: Karel Appel

Topstukken van Nederlands grootste schilder na WOII zullen worden tentoongesteld. Verschillende stijlen en periodes in zijn omvangrijke oeuvre worden op die wijze goed zichtbaar naast elkaar.

LionelGallery is er bijzonder trots op het olieverfdoek Two Figures uit 1966 te kunnen presenteren. Een uniek stuk uit de privé-collectie van de wereldberoemde kunstenaar. Schilderijen van deze uitzonderlijke kwaliteit worden slechts nog aan musea verkocht, maar zijn bij LionelGallery gewoon te koop.

Bij deze bent u van harte uitgenodigd om tijdens de opening op zaterdag 12 en/of zondag 13 juni, van 13 tot 18 uur bij LionelGallery langs te komen, om met een hapje en een drankje te genieten van het beste van het Nederlands cultureel erfgoed en misschien wel met een heel bijzonder werk naar huis te gaan.

Tevens in de vaste collectie: Corneille, Brands, Lucebert, Dali, Picasso, Miro, Cremer, Brood, Warhol

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl