Gemeente Bunnik


Opening Speelbos Nieuw Wulven

Zaterdag 12 juni 2010 wordt het Speelbos Nieuw Wulven tussen Bunnik en Houten feestelijk geopend.
Tussen Bunnik en Houten ligt het bos Nieuw Wulven. In dat bos is speciaal voor kinderen een Speelbos aangelegd. Hier mogen zij buiten de paden komen en lekker spelen en ravotten. Ze mogen er met takken slepen, hutten bouwen en rond het water spelen. Een fantastische plek om met vriendjes, vriendinnetjes of ouders naar toe te gaan.

Op zaterdag 12 juni is het van 10.00 - 16.00 uur feest in Speelbos Nieuw Wulven. Die dag wordt het Speelbos feestelijk geopend. Het belooft een mooie dag te worden met allerlei verrassende activiteiten rond de thema's: spelen, historie, kunst en natuur. Kom ook en ontdek het Speelbos Nieuw Wulven!

Het Speelbos kan drassig zijn, dus trek oude schoenen of laarzen aan. Voor drinken met iets lekkers wordt gezorgd. Als je zelf je lunchpakketje meeneemt, kan je op allerlei leuke plekken in het bos picknicken. Natuurlijk zorg je er voor dat het Speelbos schoon blijft door altijd je afval in de prullenbak te gooien. Het zou fijn zijn als je op de fiets komt. Pal naast het Speelbos kan je makkelijk je fiets parkeren. Komen je ouders liever met de auto, dan is alleen bij de Binnenweg in Houten een klein parkeerterrein. Vanaf hier is het 800 meter lopen naar het Speelbos.

Het Speelbos Nieuw Wulven is een initiatief van de gemeente Houten, Staatsbosbeheer en de gemeente Bunnik. Het is mogelijk gemaakt met subsidies van provincie Utrecht, Bestuur Regio Utrecht, Dienst Landelijk Gebied, De Nationale Postcodeloterij en Landschap Erfgoed Utrecht.

Kijk voor meer informatie en een routebeschrijving op www.houten.nl/speelbos of neem contact op met mevrouw M. Barendregt op (030) 659 48 95.