Politie Gelderland-Zuid

Betrapt met gestolen fiets en cocaïne

Nijmegen, 12-06-2010 o Surveillerende agenten zagen vrijdagavond rond 20.00 uur in de wijk Zwanenveld in Nijmegen een man fietsen op een fiets waarvan het slot verwijderd was. De agenten hielden de man staande om na te gaan of de fiets mogelijk gestolen was.

De man, een 21-jarige man uit Nijmegen, verklaarde de agenten dat de fiets van een bekende was en dat het originele slot eraf was gevallen. De agenten trokken via de gemeenschappelijke meldkamer van de politie het framenummer na van de fiets. Deze bleek als gestolen geregistreerd te staan. Hierop werd de 21-jarige man aangehouden op verdenking van heling of diefstal van de fiets.

Cocaïne
De agenten namen de man mee naar het hoofdbureau van de politie in Nijmegen. Vlak voordat de man het arrestantencomplex in ging, liet hij iets op de grond vallen. De agenten zagen dit en vonden een zakje met tien bolletjes met vermoedelijk cocaïne erin. Deze worden nog getest om aan te tonen dat het daadwerkelijk om cocaïne gaat. De drugs zijn in beslag genomen, de man is ingesloten voor verhoor en de fiets is meegenomen om terug te geven aan de rechtmatige eigenaar. (13)

Laatst gewijzigd 12-06-2010 11:15 | © Regio Gelderland-Zuid |