Politie Gelderland-Zuid

Toezichthouder krijgt klappen

Nijmegen, 12-06-2010 o Vrijdagmiddag rond vier uur stuitten twee toezichthouders van de gemeente Nijmegen op de Van Schevichavenstraat op een verkeerd geparkeerde auto. Zij spreken een vrouw die in de auto zit aan op de overtreding maar de situatie loopt daarna uit de hand.

Een personenauto stond geparkeerd op een plaats waar dat niet is toegestaan langs de Van Schevichavenstraat in het centrum van Nijmegen. De toezichthouders spraken een vrouw, van 23 jaar uit Wijchen, die in de auto zat aan op de overtreding. Op dat moment liep een man uit een winkel naar de auto toe. De toezichthouders wilden een bekeuring uitschrijven voor het foutief parkeren van de auto. De man en vrouw waren het hiermee oneens en de vrouw sloeg en schopte één van de toezichthouders. Deze voelden zich dusdanig bedreigd dat ze politieagenten om assistentie vroegen.

Ambtsbelemmering
De vrouw uit Wijchen kreeg te horen dat ze was aangehouden voor ambtsbelemmering. Agenten kwamen naar de opgegeven locatie en hebben de vrouw overgebracht naar het hoofdbureau van de politie. De toezichthouder deed aangifte van het verzet tegen de vrouw. (13)

Laatst gewijzigd 12-06-2010 12:30 | © Regio Gelderland-Zuid |