Ingezonden persbericht


Roog te gast bij SneaKerz muzik IN PANAMA

Sneakerz MUZIK laat zich niet afleiden door festival- en oranjegekte. Op zaterdag 12 juni staat er gewoon weer een knallende houseavond op het programma! Van 23.00 tot 04.00 in Panama Amsterdam, met zoals altijd: top versus talent. Zo worden de draaitafels afgestoft voor niemand minder dan housepionier ROOG, die zijn vakbekwaamheid laat gelden te midden van talentvolle artiesten Nicky Romero, Melvin Reese, Mark Simmons en MC Bizzey.

Sterke line-ups hoeven geen waslijsten te zijn: juist de kleinere samenstellingen leveren vaak boeiend entertainment op. Zo is de combinatie van ROOG en Sneakerz MUZIK er een die niet vaak voor komt, maar dat ROOG het Sneakerz-publiek op sleeptouw neemt staat op voorhand vast.

Van het talententeam profileert Nicky Romero zich sterk met oorvriendelijke tech-grooves. Zijn producties vinden gretig aftrek in het dj-circuit en zijn in de winkels regelmatig op housecompilaties terug te vinden. Dat zijn sound populair is, blijkt wel uit de imposante remixopdrachten die Nicky afwerkt. Zo heeft hij de afgelopen maanden tracks van Robin S, Ian Carey, Hardwell, Housequake en DJ Jean onder handen genomen en zelfs een frisse remake van de tranceklassieker 'Superstring' op de markt gebracht. Laatste update is dat hij werkt aan een opvolger voor zijn dansvloerkiller 'It's Me Bitches', welke wordt uitgebracht op Sneakerz MUZIK. Gekoesterd door het label draait hij op 12 juni in Panama vanaf het grote podium in de theaterzaal zijn allernieuwste tracks.

Talent van het moment is Mark Simmons, die in de top 20 van downloadportal Dance-Tunes de vijftiende positie heeft veroverd met het nummer 'On The Move'. Echte dancekenners herleiden de melodie uiteraard naar de gelijknamige hit van Barthezz uit 2001. Mark heeft er echter met felle technokleuren overheen geschilderd en er een knallend meesterwerk van gemaakt. Intussen heeft hij de smaak te pakken en zich in de studio flink uitgesloofd voor remixen van 'Edwards World - Soulroots' en 'Ron Carroll ft. Lady D. - You Rock My World 2010'. Opnieuw dus een Nederlands housetalent dat in internationale kringen verkeert!

Tot slot de trots van Utrecht: Melvin Reese. Dat hij kan draaien was al bekend, maar de laatste jaren pakt hij op verschillende labels ook releases mee. Zo brengt hij in juni samen met topproducer Gregor Salto de track 'Whoooh!' uit, zijn tweede titel op Sneakerz MUZIK en daarmee de opvolger van 'Lift U Up' (ft. Sunnery James & Ryan Marciano). Aansluitend succes is er voor de laatste artiest in het rijtje, MC Bizzey. Binnenkort duikt zij met dj/producer Veron de studio in om een 2010 versie van de hit 'Sleazy' op de band te zetten. Dat doet ze net zo passioneel als op 12 juni, als ze de dj's vocaal bedient bij de climaxmomenten.

Meer info
Sneakerz MUZIK op 12 juni, met als verrassende headliner: ROOG! Tickets zijn voor 10 euro online te bestellen via www.1management.nl en www.panama.nl of los te verkrijgen bij alle Primera winkels. Kaarten aan de deur kosten 15 euro. Duik nog dieper in de Sneakerz sfeer en volg alle updates via www.sneakerzmuzik.nl, http://sneakerzmuzik.hyves.nl en http://twitter.com/sneakerzmuzik.

Naam feest: Sneakerz MUZIK invites ROOG
Locatie: Panama, Oostelijke Handelskade 4, Amsterdam Datum: zaterdag 12 juni 2010
Tijd: 23.00 tot 04.00 uur
Line-up: Roog, Melvin Reese, Nicky Romero, Mark Simmons, MC Bizzey Voorverkoop: 10 euro via www.sneakerzmuzik.nl, www.1management.nl, www.panama.nl en alle Primera winkels (Paylogic link: https://v1.paylogic.nl/frontoffice/?command=paymentMenu&merchantModuleID=40539) Deurprijs: 15 euro
Meer informatie: www.sneakerzmuzik.nl


- - - - - - - - - - - - - - -
Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht