Ingezonden persbericht


Heel, 9 juni 2010

Narvik HomeParc Heelderpeel: Open Weekend 12 en 13 juni 2010

In het weekend van 12 en 13 juni a.s. vindt van 11.00 tot 18.00 uur het eerste Open Weekend plaats op Narvik HomeParc Heelderpeel, De Peel 13 te Heel. Tijdens dit weekend presenteert Narvik HomeParc Heelderpeel haar sensationele nieuwste type recreatievilla, de Dalvik en start Narvik HomeParc Heelderpeel met de verkoop van deze recreatievilla's, alsmede met de verkoop van het type recreatievilla Thordal.

In de komende jaren wordt het huidige recreatiepark Narvik HomeParc Heelderpeel geüpgrade naar een hoogwaardig villapark met ongeveer 200 recreatievilla's op ruime kavels met een grootte tussen de 300 m² en 500 m², waarbij de instandhouding van de hoge natuurwaarde van het park prioriteit heeft. Daarnaast worden er ongeveer 175 chalets gerealiseerd. De kavelgrootte voor deze chalets bedraagt gemiddeld 300 m².

Beide types recreatiewoningen worden op duurzame wijze gebouwd conform het houtlog-bouwprincipe, een houtstapelbouwmethode oorspronkelijk afkomstig uit Scandinavië, hetgeen een natuurlijke isolatie met zich meebrengt. De massief houten logs worden vervolgens intern voorzien van isolatiemateriaal, het zogenaamde isowood-concept, waardoor de isolatiewaarde van de buitenwand met een factor 2,5 toeneemt. De recreatievilla's en de chalets worden voorzien van energiezuinige toepassingen, zoals zonnecollectoren en warmtepompen. Door de combinatie van deze energiebesparende middelen ontstaan zeer energiezuinige recreatievilla's en chalets.

Thans is een aanvang genomen met de bouw van de eerste 25 recreatievilla's van het type Dalvik (17x) en het type Thordal (8x) aan de natuurplas Heelderven op Narvik HomeParc Heelderpeel.

Naast de bouw en realisatie van de hoogwaardige recreatievilla's en chalets worden de centrumvoorzieningen verbeterd en uitgebreid. De receptie van Narvik HomeParc Heelderpeel wordt geïntegreerd in een gebouw met een restaurantfunctie, fitnessruimte, binnenspeeltuin en een brasserie c.q. uitgifteloket ten behoeve van het strandbad. Door de bundeling van deze voorzieningen vindt eveneens een opwaardering van de strandfunctie aan het natuurbad plaats. Daarnaast bevinden er zich zwemvoorzieningen en tennisbanen op Narvik HomeParc Heelderpeel.

U bent van harte welkom ons te bezoeken tijdens het Open Weekend. Het showmodel is tevens op afspraak te bezichtigen. U kunt hiervoor een afspraak maken via de receptie op telefoonnummer 0475 - 452 211.



Ingezonden persbericht