Politie Gelderland-Zuid


Hond bijt man?

Tiel, 12-06-2010 o In de nacht van vrijdag op zaterdag werd een ruzie bij het station in Kesteren gemeld waarbij werd gezegd dat een man door een hond zou zijn gebeten. Surveillerende agenten gingen naar het station maar troffen niemand meer aan. Op dat moment liep een man langs en wist de agenten te vertellen dat er kort daarvoor ruzie was geweest.

De man zei de agenten hij de vrouw die erbij betrokken was geweest net had gesproken. Deze vrouw van 30 jaar uit Tiel, kwam op verzoek van de agenten naar de Stationstraat. De vrouw werd door de agenten aangehouden op verdenking van mishandeling. Een 70-jarige man uit De Bilt had aangifte gedaan van mishandeling. De man verklaarde de agenten dat hij vrijdagavond rond 23.00 uur bij het station in Kesteren over de parkeerplaats liep en daar door een hond is gebeten en door een vrouw is geslagen.

Tegenaangifte
De vrouw verklaarde de politie een heel ander verhaal. Zij zou door de man na een woordenwisseling over de hond zijn geslagen. De vrouw zei de agenten dat er een man kwam langslopen die mogelijk heeft gezien wat er is gebeurd. De 30-jarige vrouw deed eveneens aangifte tegen de man uit De Bilt.

Getuige
De politie roept deze man, met donkerblond haar, op zich als getuige te melden bij de politie. Volgens de vrouw droeg deze man een aktetas en een rugzak. De man moet vrijdagavond tussen 23.00 en 24.00 uur bij het station in Kesteren hebben gelopen. Deze getuige kan vermoedelijk meer opheldering bieden om achter de ware toedracht te komen. Bent u deze man of weet u wie deze man is, belt u dan met het politieteam Tiel via het nummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. (13)

Laatst gewijzigd 12-06-2010 14:31 | © Regio Gelderland-Zuid |