Amsterdamse delegatie naar Arnhem voor opening modesalon


AMSTERDAM, 20100611 -- Phia Baruch, oprichter van de Nederlandse Vereniging voor Modejournalisten, zal zaterdag 12 juni 2010 tijdens de Nacht van de Mode de officiële opening verrichten van de modesalon van couturier Irving Vorster. Baruch zal worden bijgestaan door de directeur van het Fashion Museum in Amsterdam.

Dit jaar vindt voor de tweede keer de Nacht van de Mode plaats in Het Modekwartier, het nieuwe trendy gedeelte van de volkswijk Klarendal in Arnhem. De vorige editie was, volgens de organisatoren, met duizenden bezoekers een groot succes. Ook dit jaar staat een veelzijdig en uitgebreid programma garant voor een fantastische avond, zo beloofd de organisatie.

De Nacht van de Mode is een veelzijdig evenement waarbij het hart van het programma wordt gevormd door presentaties van de in de wijk gevestigde modeontwerpers in hun atelierwinkels en meerdere modeshows waarin de diverse collecties getoond worden. De Nacht van de Mode verbindt de Arnhemse modesector met de stad. Naast de presentaties van de modeontwerpers uit het Modekwartier is er een breed scala van activiteiten op zes plekken in het Modekwartier.

Fashion Museum





Ingezonden persbericht