Nederlandse Volks-Unie (NVU)


Arnhem, 25 mei 2010.

Geen miljardensteun aan EU-fraudeurs!
Nee tegen de EU dictatuur uit Brussel!

Volksgenoten,

Op zaterdag 12 juni gaat de NVU demonstreren in Venlo. Wij hebben deze Limburgse stad gekozen omdat deze internationaal gemakkelijk te bereiken is voor onze demonstranten. De NVU hoopt op betere samenwerking met de gemeente en politie na de klachten over het politieoptreden van de laatste NVU-demonstratie in Venlo van 26 september vorig jaar. Wij gaan er vanuit dat wij nu wel onze aangevraagde route, normale tijdsduur van de demonstratie, spreeklocaties en geluidswagen kunnen benutten zodat wij duidelijk hoorbaar zijn voor iedereen en niet slechts voor eigen publiek!

Het is een schande dat de Nederlandse plutocratie akkoord gaat met een miljardenlening aan Griekenland terwijl het niet eens zeker is of we ooit dit geld nog terug zien. Niet alleen Griekenland verkeert in zwaar economisch weer: Italië, Spanje, Ierland en Portugal zijn de volgende landen op rij.

Nederland moeten nu uit de EU treden en de Nederlandse gulden herinvoeren. Terug naar onze eigen identiteit en munteenheid! Nederland moet een handelsfederatie vormen met de gezonde Noord-Europese landen en de ellende achter ons laten van Zuid-Europese landen die frauderen met hun eigen huishoudboekje.

Aanvang demonstratie 13.00 uur tot 17.00 uur

DEMONSTREER MEE OP ZATERDAG 12 JUNI A.S. IN VENLO OM ONZE EISEN KRACHT BIJ TE ZETTEN! GEEN MILJARDENSTEUN AAN EU-FRAUDEURS! NEE TEGEN DE EU DICTATUUR UIT BRUSSEL!

Met vriendelijke groet,

Partijvoorzitter NVU
Constant Kusters

Postbus 4053
6803 EB Arnhem