Ingezonden persbericht


Amsterdam -31 mei 2010

Talent uit West presenteert zich in Gerbrandypark

Op 12 juni a.s. krijgen jonge talenten uit West de kans zich te presenteren op het podium van de Alliantie - Roots on the Road in het Gerbrandypark in Slotermeer. Vanaf 13.00 uur kunnen zij laten zien en horen wat zij in huis hebben. De Alliantie - Roots on the Road is een initiatief van woningcorporatie de Alliantie en het Amsterdam Roots Festival in samenwerking met Music Mayday en stadsdeel Nieuw-West.

De beste acts van deze dag gaan door naar de finale op het de Alliantie Roots Open Air Festival in het Oosterpark op 20 juni a.s. De winnaar ontvangt een stimuleringsprijs van 500 euro en staat ook nog eens op het Sloterplasfestival op 27 juni a.s. De afgelopen weken zijn de Alliantie, Amsterdam Roots Open Air en Music Mayday op zoek gegaan naar jong talent in Amsterdam-West. Door deel te nemen aan een (gratis) masterclass performance konden ze zich kwalificeren voor de talentenjacht op 12 juni a.s. Eerder werd een dergelijke talentenjacht in Amsterdam Oost gehouden. De winnaars van beide podia zullen op 20 juni in het Oosterpark strijden om de Alliantie- stimuleringsprijs.

De Alliantie - Roots Open Air
Op zondag 20 juni is er het festival 'de Alliantie - Roots Open Air' in het Oosterpark. Van 12.00 - 22.00 uur zijn er optredens op zes podia. Toegang is gratis. www.rootsopenair.nl

Music Mayday the Netherlands
www.musicmayday.nl

Algemene informatie: http://www.de-alliantie.nl

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht