Ingezonden persbericht


Beste persrelatie,

Aanstaande zaterdag openen wij onze 1 hectare grote Nationale vaste plantentuin. Een tuin die, uniek is in Nederland, meer dan 20.000 vaste planten bevat en tientallen kleurrijke borders toont.

Bij dezen nodigen wij u graag uit voor de officiële opening op: Zaterdag 12 juni aanstaande om 11.00 uur.

Tijdens deze opening zal Ben van Ooijen, initiatiefnemer van De Tuinen van Appeltern een welkomstwoord doen en de openingshandeling verrichten. Waarna wij gezamenlijk naar de nieuwe tuin wandelen en de inspirerende borders kunnen bekijken. De tuin is net aangelegd dus de planten moeten nog gestalte krijgen, groeien en bloeien. Maar het is nu al mooi om te zien hoe de aanleg in zijn werk is gegaan.

Uiteraard bent u op een later tijdstip nog welkom om de borders in volle bloei te zien. Zaterdag willen wij u echter graag laten zien en horen wat deze Nationale vaste plantentuin u, onze vakbroeders en de consument kan bieden. Tevens stellen wij u in de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje te praten met de ontwerpster Jacqueline van der Kloet, de initiatiefnemer Ben van Ooijen en enkele leden van de Vereniging van Vasteplantenkwekers.

Wilt u uniek nieuws, mooie beelden, gezellig netwerken en enkele uurtjes in de natuur? Kom dan 12 juni naar onze opening van de Nationale vaste plantentuin.

Graag tot ziens in ons park!

Met vriendelijke groet,

De Tuinen van Appeltern