Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Vengaboys maken comeback met nieuwe single en unieke videoclip

Eerste 3D-videoclip in première bij Media Markt

7 juni 2010 - Na een absentie van dertien jaar keren de Vengaboys terug op het internationale toneel. Dat doen ze met de nieuwe single Rocket To Uranus, een unieke 3D-videoclip én Media Markt. Op zaterdag 12 april gaat de videoclip bij Media Markt in première. De ultieme beleving in 3D. De Vengaboys zijn er zelf ook bij, zij komen exclusief naar Media Markt Rotterdam Centrum voor een optreden.

Première in 3D bij Media Markt
De Vengaboys is de eerste band ter wereld met een 3D-videoclip. De single gaat op zaterdag 12 juni om 13.00 uur in première bij alle Nederlandse vestigingen van Media Markt. De clip wordt bij Media Markt uitgezonden op Samsung 3D-televisies, die in alle vestigingen op een opvallende manier worden geplaatst. Er zijn genoeg 3D-brillen beschikbaar om alle aanwezige klanten te laten meegenieten van deze wereldprimeur.

"Media Markt loopt al jaren voorop als het gaat om innovaties. 3D is een revolutionaire nieuwe vorm van televisie kijken waar wij onze klanten graag kennis mee laten maken. Bij ons vind je nu al het ruimste aanbod aan 3D-apparatuur: van televisies tot 3D Blu-ray-spelers", aldus Barry van Ruiven, Vicepresident Marketing van Media Markt.

Optreden in Rotterdam Centrum
Het bekende viertal van de Vengaboys ontbreken zelf ook niet bij deze première. De dance act van eigen bodem is hier namelijk zelf ook bij aanwezig.

Om 12.00 uur geven de Vengaboys een optreden in Media Markt Rotterdam Centrum. Datum optreden: zaterdag 12 juni 2010
Tijd: 12.00 uur
Locatie: Media Markt Rotterdam Centrum, Binnenwegplein 50-52, 3012 KA Rotterdam. Tel: 010-4335000.

Vengaboys
In de drie jaar (1997-2000) dat de Vengaboys actief waren, scoorden ze diverse nationale en internationale hits. Denk aan titels als Up and down, We like to party!, Boom, boom, boom, boom! en de zomerhit We're going to Ibiza!.

Tot op de dag van vandaag zijn ze het best verkochte Nederlandse product van de laatste twintig jaar. Die immer voortdurende populariteit wordt mede bevestigd door wereldberoemd celebrityblogger Perez Hilton die zijn medewerking aan de nieuwe single en videoclip verleende. Het nummer Rocket To Uranus is de eerste single sinds de comeback van de Vengaboys. Het nummer maakt deel uit van hun Greatest Hits album, dat in het najaar verschijnt. Naast de grote hits van de groep, staan hierop enkele nog niet uitgebrachte nummers.

Over Media Markt
Media Markt is onder meer actief in België, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Italië, Nederland, Oostenrijk, Polen, Portugal, Rusland, Spanje, Zweden, Zwitserland en Turkije. Media Markt heeft in deze landen meer dan 500 vestigingen, waaronder nu 28 in Nederland en 13 in België. In 2006 is ook de formule van de dochteronderneming van Media Markt, Saturn, gelanceerd in Nederland. Sinds de start in Nederland in 1999 is Media Markt uitgegroeid tot de grootste elektronicaketen en dé nummer 1 op het gebied van consumentenelektronica in Nederland. Ook de komende jaren zal Media Markt zich verder blijven uitbreiden in Nederland. Voor meer informatie, surf naar www.mediamarkt.nl.

Noot voor de redactie,

Ingezonden persbericht