Hermes House Band te gast in TV show in Frankrijk en Duitsland


Opnieuw feest voor de Hermes House Band in lustrumjaar

PARIJS, 20100512 -- Vandaag, 12 mei, is de Hermes House Band afgereisd naar Parijs waar TV opnames plaatsvinden voor Generation 90. Dit programma wordt zaterdagavond 12 juni om 20.30 uitgezonden op TF1. Temidden van een flinke line up van artiesten (waaronder Beverly Craven, Yannick Noah, Corona) zal de HHB het nummer I Will Survive vertolken. De band was afgelopen zaterdag ook al te gast in noord Duitsland in het programma 'Kult am Kalkberg' waar ze een show van een half uur verzorgden voor een publiek van 10.000 mensen.

Het lustrumjaar van de 25 jarige Hermes House Band was in Nederland al gevierd met een optreden in het Nieuwe Luxortheater samen met klassiek orkest het Rotterdam Ensemble. De opbrengsten van dit concert en van het boek 25 jaar Hermes House Band zijn afgelopen weekend in Donner, Rotterdam geschonken aan War Child (25.000E ).

Kroon op het lustrumjaar moet de release worden van het nieuwe album van de Hermes House Band international: 'Champions'. Dit album zal op 11 juni in de winkels in Duitsland verschijnen. De band hoopt dat de eerste single van dit album 'Chelsea Dagger' de Duitse top 100 zal bereiken en daarmee de 13e hitnotering van de band in dit land vormt.

Hermes House Band management





ingezonden persbericht