RTL Group

RTL Lounge aan de start bij adidas Ladiesrun

RTL Lounge gaat zondag 13 juni op de sportieve toer. Dan vindt de vierde editie van de adidas Ladiesrun in Rotterdam plaats, waaraan de vrouwenzender zich dit jaar voor het eerst verbindt. Jaarlijks verschijnen er duizenden vrouwen uit heel Nederland aan de start op de Erasmusbrug om hun grenzen te verleggen voor het goede doel: Pink Ribbon. RTL Lounge doet mee met een eigen klassement van honderd vrouwen. Wie mee wil dingen naar een plekje in dit klassement, kan dit via de website www.rtllounge.nl doen. Naast het sportieve gedeelte, kunnen de deelneemsters tevens genieten van een fair, muziek en optredens van DJ Miss Sunrise in de Cruise Terminal Rotterdam. RTL Lounge verzorgt vóór de start de warming up van de duizenden deelneemsters en trekt de loopsters na 5 of 10 kilometer over de finish. De zender is zo van het begin tot het eind actief betrokken bij het evenement.

De adidas Ladiesrun is een sportief dagje uit in Rotterdam voor de moderne vrouw. Wij zien in RTL Lounge een geschikte partner, aangezien zij zich net als wij specifiek op vrouwen en lifestyle richten. Wij verheugen ons op een plezierige samenwerking met RTL Lounge, aldus Mario Kadiks, directeur van de adidas Ladiesrun.

Ook Nicolas Eglau, hoofd RTL Lounge, is enthousiast over de samenwerking: RTL Lounge is altijd op zoek naar events die zich richten op vrouwen en op de themas die hen aanspreken, zoals gezondheid, sport, lifestyle en fashion. De adidas Ladiesrun sluit perfect op onze wensen aan.

Een verslag van de run, interviews met deelneemsters en een sfeerimpressie van het totale evenement is binnenkort bij RTL Lounge te zien.

RTL Lounge is te ontvangen door abonnees van UPC met een Royaal pakket, door Ziggo-klanten met een Film & Entertainment pakket of een Digitaal Totaal pakket en bij Caiway voor abonnees met een Delight pakket of de bundel Complete. Binnenkort is de digitale zender ook voor abonnees van Delta te ontvangen.

Websites: rtllounge.nl en ladiesrun.nl

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met karin Bouwknegt, Communicatie RTL Nederland via tel. 035-6718667 of via karin.bouwknegt@rtl.nl.