Gemeente Cromstrijen


Twee jonge Numansdorpers naar NK jeugdwielrennen

(10-06-2010)

Cromstrijenaren bewegen het minst van alle andere Hoekschewaarders. Zo bleek eerder uit de resultaten van de gezondheidsenquête van de GGD Zuid-Holand Zuid. Voor twee jonge Numansdorpers is niets minder waar. Zij kwalificeerden zich voor het NK jeugdwielrennen op zondag 13 juni 2010.

Rood-wit-blauwe trui
De twee jonge jongens Sjoerd van de Stelt (13 jaar) en Olav Kooij (8 jaar) gaan er aanstaande zondag flink tegenaan. Natuurlijk streven zij alle twee naar het hoogste blok van het podium: Nederlands Kampioen met de daarbij horende rood-wit-blauwe trui. Samen reizen zij zondag 13 juni 2010 af naar Beek in Zuid-Limburg.

Kwalificatie
De jeugdige renners kwalificeerden zich tijdens de laatste selectiewedstrijd voor het district Zuid-Holland definitief voor het NK. Natuurlijk gingen daar hun uitstekende prestaties in de daarvoor aangewezen jeugdtoernooien in de maanden maart, april en mei aan vooraf.

Aanmoedigen
Weet je nog niet wat je het komende weekend gaat doen: kom dat deze talentvolle wielrenners aanmoedigen in het mooie Zuidlimburgse Beek. Hoe meer aanmoedigingen hoe beter!