Ingezonden persbericht


Zon, zee en latino sferen in Hoek van Holland

Hoek van Holland, 07 juni 2010 - Iedere tweede zondag van de maand staat Hoek van Holland in het teken van 'El Barrio Latino - Best things in life are free!'. Bij alle strandpaviljoens kan men genieten van hun eigen interpretatie van het thema. Van 16.00 tot 23.00 uur zijn er verschillende dj's, muzikanten, brassbands, capoeira, workshops en natuurlijk free brasas, oftewel 'free hugs'.

In de strandpaviljoens vind je overal latinmuziek: Salsa, Zouk, Merengue, Bachata, Latinmix, Latinhouse, Latinjazz en nog véél meer. Lekker genieten met een drankje in de hand, of zelf een dansje wagen...alles is mogelijk. Het is mogelijk om deel te nemen aan diverse workshops en er worden ook salsa lessen gegeven aan de beginners. En dit alles is helemaal gratis... want 'best things in life are free!'.

Gedurende de zomermaanden (13 juni, 11 juli, 8 augustus en 12 september) wordt 'de Hoek' volledig omgetoverd tot een heuse Latijnse wijk. Voor meer informatie over de programmering, zie www.barrio-latino.nl / www.tropicaliente.nl.


---