Vereniging FME-CWM


---

Matchmaking

Matchmaking in Roemenië voor Nederlandse medische technologie

Datum: 14 t/m 17 juni 2010
Locatie: Roemenië

Deze missie geeft u de mogelijkheid inzicht te verkrijgen in de enorme kansen die Roemenië momenteel biedt. U kunt in direct contact komen met relevante Roemeense partijen. De missie omvat:


* Zes tot negen individuele afspraken op maat met voor u relevante partijen. Zoals met agenten, distributeurs, overheidscontacten, inkopers en producenten.

* Deelname en spreektijd op een symposium in Boekarest: `Medical Sustainability: Dutch Healthcare Solutions'.
* Collectieve bezoeken aan private en publieke ziekenhuizen, waar deelnemers kennismaken met de voor hen relevante departementen en personen.

* Inzicht in de mogelijkheden die de Roemeense markt wel en niet biedt, door contact met experts, deskundigen en kenners.
* Toegang tot en beschikking over een professionele consultant, die bekend is met de Roemeense markt.

* Kennisdeling en mogelijk samenwerken met de Nederlandse organisaties binnen de delegatie. Door de strikte ketenbenadering komt u automatisch in contact met interessante bedrijven uit uw branche.

* Tenslotte wordt u meegenomen in diverse Roemeense publicaties. U kunt hierbij denken aan persberichten en de missiebrochure. Hierdoor wordt uw bedrijf breed onder de aandacht gebracht.

Wat is het doel van de missie?

Primaire doelstellingen van de missie zijn:


* U in enkele dagen inzicht verschaffen over de Roemeense medische markt en haar kansen.

* U te informeren over sociale, juridische, economische, politieke, en financiële aspecten van het zakendoen in Roemenië.
* En u in direct contact brengen met potentiële zakenpartners.

Het uiteindelijke streven is het aandeel van de Nederlandse medisch technologische sector in de Roemeense medische markt aanzienlijk te vergroten door onbenutte kansen te verzilveren.

Begeleiding op maat

Door individuele intakegesprekken en regelmatig contact voorafgaand aan de reis, kunnen wij ervoor zorgen dat u met de door u gewenste partijen in Roemenië in contact wordt gebracht, die anders niet of moeilijkbereikbaar zouden zijn. Na uw aanmelding wordt een eerste intakegesprek met u gepland op 8 of 21 april 2010. Dit zodat FME en de lokale consultant een gedetailleerd en volledig beeld krijgen van uw wensen.

Op dinsdag 18 mei 2010 (in de middag) zal er, voorafgaand aan de missie, een deelnemersbijeenkomst plaatsvinden op een centrale plek in het land. Tijdens deze vergadering wordt u op de hoogte gebracht van het algemene én uw individuele programma. Ook wordt u klaargestoomd voor een succesvolle missie.

Deelname en kosten

Kosten voor deelname aan de reis naar Roemenië bedragen EUR 500,00,- (excl. btw) per deelnemend bedrijf. De bijkomende individuele kosten, zoals reis- en verblijfkosten, lokaal transport en eventuele vertaaldiensten zijn voor eigen rekening.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via de NL EVD Internationaal website. Na uw aanmelding nemen wij contact met u op.

Op de missie naar Roemenië zijn de "Algemene voorwaarden van de vereniging FME-CWM voor deelname aan door de afdeling Internationaal Ondernemen georganiseerde activiteiten" van toepassing.

Meer informatie

Peter Post, Internationaal Ondernemen, business development manager, T (079) 353 12 83, E ppo@fme.nl
Marius de Jong, branchemanager Holland Health Tech, T (079) 353 12 96, E mdj@fme.nl

____________________ ____________________ ____________________