Gemeente Bolsward


Nieuws
01-06-10

Ziet u het voor u? Wij wel!

Informatiebijeenkomst Waterplannen

Ziet u het voor u? Een prachtig ontvangst als u Bolsward binnenvaart? Een warm welkom waarbij u ook zeker de stad Bolsward een bezoekje wilt brengen? Bolsward als poort van en naar de Lytse Marren. Vanuit het prachtige weidse landschap vaart u Bolsward binnen waar het bruist van cultuur.

De gemeente Bolsward ziet hierin een prachtige uitdaging voor de nieuwe gemeente.

Het opgestelde conceptplan `Masterplan Waterfront Bolsward / Contourenschets Lytse Marrenplan' willen wij graag als bruidsschat meegeven aan de fusiegemeente Súdwest Fryslân.

Maar natuurlijk willen wij het plan eerst aan u presenteren. Het plan is opgesteld in samenwerking met de provincie maar nog geheel in conceptvorm. Een prachtig plan waarin wordt gekeken hoe we de zuidkant van Bolsward kunnen verbinden met het Lytse Marrengebied richting Blauwhuis, Groenterp, IJlst etc. En hoe we vervolgens de entree van Bolsward via het water verbeteren om het verblijf in Bolsward aantrekkelijker te maken. Twee plannen, in elkaar geschoven, waar mensen uit verschillende organisaties aan hebben meegewerkt.

Komt u ook proeven?

U bent van harte welkom bij de informatiebijeenkomst op maandag 14 juni a.s. van 19.30 tot 21.00 uur in het Marne College (Schoolstraat 1 te Bolsward).

Klik hier voor meer informatie over het plan. Of u neemt contact op met dhr. Theo Bosma via telefoonnummer: 0515 - 578772 of email: t.bosma@bolsward.nl

Graag tot ziens op 14^ juni in het Marne College! relevante downloads

* Advertentie BN 02-06-2010.pdf (824,9 KB)