Gemeente Etten-Leur

Agenda van de infobijeenkomst van de gemeenteraad op 14 juni

Gemeenteraad

Agenda van de infobijeenkomst op 14 juni

Het presidium van de gemeenteraad maakt bekend dat op maandag 14 juni aanstaande 's avonds vanaf 19.00 uur een openbare infobijeenkomst wordt gehouden. Van 19.00 uur tot 19.30 uur kunt u in de Schonckzaal op een informele wijze van gedachte wisselen met de raads- en burgerleden. Tijdens de infobijeenkomst komen de volgende onderwerpen aan de orde:

Vanaf 19.30 uur in kamer 1.04 A/B Oude Raadhuis:
* Voorstel jaarverslag en jaarrekening 2009 gemeente Etten-Leur

Het college legt de jaarrekening 2009 van de gemeente Etten-Leur ter vaststelling voor aan de gemeenteraad. Met de jaarrekening wordt verantwoording afgelegd voor het beleid, dat vorig jaar is gevoerd.

Vanaf 19.30 uur in de raadzaal

* Voorstel vaststellen bestemmingsplan Rockx Roosendaalseweg

Aan de gemeenteraad wordt voorgesteld om het bestemmingsplan Roosendaalseweg 33-37 gewijzigd vast te stellen. De vaststellingsprocedure is gevolgd. Er is één zienswijze ingediend welke aanleiding is geweest om enkele wijzigingen door te voeren.


* Voorstel vaststellen bestemmingsplan Naaldstraat 4 en Klappenberg 10b

Het college stelt aan de gemeenteraad voor om herzieningen van het bestemmingsplan Buitengebied vast te stellen voor de locaties Naaldstraat 4 en Klappenberg 10b.


* Voorstel besluitvorming Uitvoeringsprogramma Structuurvisie Plus thema sport

Er is een studie verricht naar de toekomstige huisvesting van de sportverenigingen REL en The Stags. Daarbij zijn vijf varianten/ locaties nader met elkaar vergeleken op basis van prijs, kwaliteit en tijdigheid. Geconcludeerd wordt dat de variant De Streek, waarbij voor beide verenigingen volwaardige accommodaties in dat gebied worden ingepast, het gunstigste uitkomt. Aan de gemeenteraad wordt voorgesteld om binnen het in voorbereiding zijnde bestemmingsplan voor De Streek uit te gaan van inpassing van beide verenigingen en te streven naar een in goed overleg met beide verenigingen te realiseren (her)huisvesting.

De agenda inclusief bijlagen kan door alle belangstellenden vanaf maandag 7 juni 2010 worden ingezien in de openbare bibliotheek Etten-Leur, Anna van Berchemlaan 4 en in het informatiecentrum in het stadskantoor, Roosendaalseweg 4. Voor vragen kunt u zich wenden tot de griffie, tel: 076-5024365/5024367 of per e-mail: griffie@Etten-Leur.nl.

De volledige agenda is beschikbaar op www.etten-leur.nl bij Raad & informatie > Vergaderingen > Infobijeenkomsten > Alle vergaderingen in 2010 > 14 juni

Inforaad
Er is 1 vacature
Werk in uitvoering

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 14 076

info@etten-leur.nl