Gemeente Achtkarspelen


Wurk oan de wei

Herstraten Augustinusga

Maandag 14 juni starten de werkzaamheden voor het herstraten van diverse wegen in Augustinusga. In verband met de werkzaamheden zal het doorgaande verkeer op de volgende wegen tijdelijk gestremd zijn: W.B. van der Kooiwei, Smeetsmakamp, Siccamawei, Gaikemastrjitte, Jensmastrjitte en de Sylgong. De stremmingen en eventuele omleidingen worden met borden aangegeven. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot 15 oktober 2010. Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden langer of korter duren.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Beheer, tel. (0511) 54 81 68.

Riool- en wegwerkzaamheden Gerkesklooster
In verband met riool- en wegwerkzaamheden is op de Hoogstraten in Gerkesklooster, gedurende 9 juni t/m 23 juli, sprake van verkeershinder. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Beheer, dhr. G. de Haan, tel. (0511) 54 81 68.

Wegwerkzaamheden Harkema
Momenteel is het werk "reconstructie Turfloane" in uitvoering. Het kruispunt Reaskuorre is zover klaar dat dit op vrijdag 4 juni weer kon worden opengesteld voor het bestemmingsverkeer.

Op dinsdag 8 juni wordt het
kruispunt Turfloane-Langfâl-Warmoltsstrjitte in Harkema voor alle verkeer in de richtingen Harkema-Surhuizum en Harkema-Augustinusga afgesloten. T.b.v. het bestemmingsverkeer in de richting Harkema- Surhuisterveen zijn inmiddels tijdelijke verkeersvoorzieningen getroffen zodat dat zoveel mogelijk, zij het met enige hinder, doorgang kan vinden. Afhankelijk van de te verrichten werkzaamheden zal de kruising ook voor het verkeer in de richting Harkema- Surhuisterveen incidenteel voor alle verkeer worden afgesloten. De werkzaamheden zullen ongeveer 4 weken duren. Voor meer informatie kunt u contact op nemen met dhr. H. Nieuwenhuis, tel. (0511) 54 81 94.