Gemeente Waterland

10 juni 2010

Verkeershinder

Onderhoud en inrichten Wagengouw, Broek in Waterland

Maandag 14 juni beginnen wij met werkzaamheden voor het onderhoud en inrichten van de Wagengouw te Broek in Waterland. Het betreft het gedeelte van huisnummer 1 tot en met de kruising voor huisnummer 10. Dit weggedeelte is tijdens de werkzaamheden afgesloten voor verkeer. De afsluiting staat aangegeven op borden. De werkzaamheden duren ongeveer vier weken. Aannemersbedrijf KWS Infra bv voert de werkzaamheden uit. De afdeling Openbare Werken van de gemeente houdt toezicht op het werk. Voor eventuele vragen over de uitvoering kunt u telefonisch contact opnemen met de opzichter van de gemeente, de heer E. Bootsman: (0299) 658 573.

Herstraten Dokterspad, Broek in Waterland

Maandag 14 juni beginnen wij met het herbestraten van het Dokterspad te Broek in Waterland. Tijdens de werkzaamheden is het pad afgesloten. De afsluiting staat aangegeven op borden. De werkzaamheden duren ongeveer drie weken. Aannemersbedrijf KWS Infra bv voert de werkzaamheden uit. De afdeling Openbare Werken van de gemeente houdt toezicht op het werk. Voor eventuele vragen over de uitvoering kunt u telefonisch contact opnemen met de opzichter van de gemeente, de heer J. Verleg: (0299) 658 574.

Plaatsen noodlokalen 1 juli 2010, Ilpendam

Donderdag 1 juli plaatsen wij noodlokalen ten behoeve van de bouw van de brede school aan de Gruttstraat in Ilpendam. Voor het plaatsen van deze noodlokalen gebruiken wij een hijskraan. Deze rijdt met de lokalen door de Kietvitstraat en Gruttolaan en terug via de Merelstraat. Daarom geldt op 1 juli de gehele dag op een parkeerverbod in de volgende straten:


* Kievitstraat (beide zijden van de weg)

* Gruttostraat (beide zijden van de weg en op de parkeerplaatsen
* Merelstraat (beide zijden van de weg maar niet op de parkeerplaatsen)

Wij verzoeken u daarom uw auto voor 6.00 uur 's morgens weg te halen uit bovengenoemde straten. Er geldt een wegsleepregeling. De werkzaamheden duren de hele dag. De projectontwikkelaar / aannemer brengt de omwonenden via een brief op de hoogte van de werkzaamheden. Wij begrijpen dat dit overlast met zich meebrengt; in de omliggende straten neemt de parkeerdruk immers toe. Wij hopen op uw begrip voor deze maatregel.

---