Provincie Noord-Holland

Werkzaamheden aan Gabrielweg-Randweg (N523)

11 juni 2010 - Nieuwsartikel

Van 14 juni tot en met 19 juni 2010 voert de provincie Noord-Holland groot onderhoud uit aan de Gabrielweg - Randweg (provinciale weg N523) in de gemeente Wijdemeren. Weggebruikers moeten rekening houden met omleidingen.

Waar en wanneer is de weg afgesloten?
De Gabrielweg en de Randweg (beiden de provinciale weg N523) zijn van 14 t/m 19 juni 's avonds en 's nachts afgesloten tussen de rotonde op de Vreelandseweg en de kruising met de Middenweg. De afsluiting geldt tijdens werktijden, van maandag tot en met vrijdag van 's avonds 20.00 uur tot 's ochtends 06.00 uur. Tijdens de afsluitingen wordt het autoverkeer omgeleid. Deze omleiding staat met borden aangegeven.

Omleiding

* Vanuit Vreeland richting Nederhorst den Berg en Weesp en terug wordt het verkeer in beide richtingen omgeleid over de N236 via `s-Graveland.

* Vanuit Hilversum richting Nederhorst den Berg en terug wordt het verkeer in beider richtingen omgeleid over de N236 via `s-Graveland.

Fietsers worden langs het werk geleid met behulp van verkeersborden en verkeersregelaars.

Busvervoer
Lijn 106 van Connexxion kan geen gebruik maken van de gebruikelijke route. De haltes ter hoogte van de werkzaamheden zijn tijdens de werktijden niet in gebruik. Kijk voor informatie op www.connexxion.nl.
---