Gemeente Zutphen

forse geluidsoverlast door werkzaamheden Den Elterweg

Het groot onderhoud van de Den Elterweg tussen de Voorsterallee en de Kleine Omlegging start op maandag 14 juni en duurt tot en met vrijdag 25 juni en wordt in de avond en nacht uitgevoerd tussen 19.00 uur en 6.00 uur. Het werk bestaat uit het weghalen (frezen) van het asfalt, het aanbrengen van 2 nieuwe lagen asfalt (de toplaag bestaat uit stil asfalt), het aanbrengen van belijning, het zagen van de detectielussen voor de verkeerslichten, het aanbrengen van de verkeerslichten op het kruispunt Kleine Omlegging en het aanpassen van de openbare verlichting langs de Den Elterweg. Met name maandagavond kunnen deze werkzaamheden zorgen voor geluidsoverlast. Om de overlast te beperken zet de aannemer die avond extra personeel in.

Vanwege de doorstroming van het verkeer tussen Zutphen en Deventer/de Mars kan dit werk niet overdag gebeuren. De Den Elterweg zal daarom 's avonds en 's nachts worden afgesloten en het plaatselijk verkeer wordt omgeleid via de Kapperallee en Voorsterallee.
Voor vragen over het groot onderhoud van de Den Elterweg kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met Ben van Ginkel (projectleider uitvoering Provincie Gelderland). Hij is bereikbaar op telefoonnummer 026-3599632