Van Beusekom maakt overstap naar Het Expertise Centrum

14/06/2010 09:09

Het Expertise Centrum

Den Haag- Vanaf heden is de heer ir. H. (Hubert) van Beusekom als consultant in dienst bij Het Expertise Centrum (HEC).

Hubert van Beusekom (1969) was sinds 1997 als zelfstandig adviseur en projectmanager actief en sinds 2006 als associé verbonden aan HEC. Zijn expertise richt zich op het uitdenken en implementeren van, op informatietechnologie gebaseerde, diensten en producten en het verbeteren van (ICT) organisaties. Als adviseur heeft Van Beusekom tevens ervaring met het uitvoeren van reviews, vooronderzoeken en bedrijfsbrede procesanalyses.

Van Beusekom heeft onlangs gewerkt aan opdrachten bij de Belastingtelefoon, het Ministerie van VROM (contra-expertise uitvoeringstoets door Huurcommissie) en het Ministerie van SZW (review project Regelhulp.nl). Ook heeft hij verschillende projecten geleid bij de Inspectie Verkeer en Waterstaat, de Rijksgebouwendienst, het Havenbedrijf Rotterdam en Rijkswaterstaat.

Van Beusekom heeft Technische Informatica gestudeerd aan de TU Delft. Daarnaast voltooide hij een bedrijfskundige opleiding en volgde hij diverse opleidingen en cursussen op het gebied van verander-, project-, en testmanagement.

Hubert van Beusekom treedt toe tot de Sociaal-economische sectorgroep bij Het Expertise Centrum.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.hec.nl