Politie Gelderland-Midden

Man komt om bij verkeersongeval (update)

Publicatiedatum: 14-6-2010 12:43:07

ARNHEM - De politie doet op dit moment nader onderzoek naar de toedracht van het verkeersongeval, waarbij een bromfietser bij om het leven is gekomen. Daarvoor is de toegangsweg naar de parkeergarage van winkelcentrum Kronenburg tot nader bericht afgesloten.

Voor zover nu bekend is een vrachtauto rond kwart voor twaalf achteruit gereden waarbij de scooterbestuurder onder de vrachtwagen is gekomen. Het slachtoffer is daarbij terplekke om het leven gekomen. De vrachtautochauffeur is meegenomen naar het politiebureau en krijgt slachtofferhulp. Ook zal de chauffeur nader over het ongeval worden verhoord. De persoonsgegevens van de betrokkenen kunnen op dit moment nog niet worden vrijgegeven.

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Man komt om bij verkeersongeval

Publicatiedatum: 14-6-2010 12:22:20

ARNHEM - Bij een verkeersongeval op de Kronenburgsingel in Arnhem is zojuist, maandag 14 juni, een man om het leven gekomen.

Het slachtoffer reed omstreeks kwart voor twaalf op een scooter en werd door nog onbekende oorzaak overreden door een vrachtauto. Als gevolg daarvan overleed de scooterrijder terplekke. De politie doet op dit moment nader onderzoek. Nader bericht volgt.

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---