Gemeente Deurne


Persberichten

Penning van Verdienste voor Jan Ulen en Gradje van de Vondervoort

Penning van Verdienste

Op zondag 13 juni ontvingen Jan Ulen en Gradje van de Vondervoort de Penning van Verdienste van de gemeente Deurne vanwege hun jarenlange inzet voor de gemeenschap van Neerkant.

De uitreiking was tijdens de vijfentwintigste Peelmert die op 13 juni wordt georganiseerd in Neerkant. Beide heren zetten zich al meer dan 25 jaar in voor diverse activiteiten die er in Neerkant worden georganiseerd. Zo zijn ze als penningmeester en secretaris al jarenlang de drijvende krachten achter Instuif Downside.

Zij organiseren jaarlijks de autocross en zijn medeverantwoordelijk voor de jaarlijkse Peelmert, die dit jaar alweer voor de vijfentwintigste keer wordt gehouden. Ook tijdens carnaval zijn zij druk in de weer. Ze begeleiden al jaren de dansmarietjes, organiseren het Jeugdprinsenbal op de basisschool en verzorgen het geluid rondom de carnavalsoptocht.

Tijdens de intocht van Sinterklaas zorgen zij er al vanaf 1995 voor dat de kinderen een lekkere snoepzak krijgen van de Sint. Belangeloos hebben zij al die jaren tienduizenden kilometers afgelegd om ervoor te zorgen dat elk jaar weer tal van activiteiten in Neerkant door konden gaan.

Gemeente Deurne | Postbus 3, 5750 AA, Deurne | Markt 1, 5751 BE, Deurne | Tel. 0493 387 711 | info@deurne.nl