Gemeente Westerveld

jubileum zwembad `de Paasbergen' groot succes!

Jubileumactiviteiten 60 jarig jubileum zwembad `de Paasbergen' groot succes!

Door het personeel werden elke dag activiteiten georganiseerd die goed bezocht werden.

Zwemvierdaagse Dwingeloo - brandweer Afgelopen week vierden jong en oud het 60-jarig jubileum van zwembad `de Paasbergen' in Dwingeloo. Door het personeel werden elke dag activiteiten georganiseerd die goed bezocht werden. De brandweer van Dwingeloo probeerde de kinderen van de brug te spuiten, ouders en kinderen gingen samen pannenkoeken bakken, ouderen konden onder het genot van een kop koffie samen sjoelen op een mega sjoelbak. Hoogtepunt van de jubileum was fiets `m d'r in op zaterdagmiddag. Ruim dertig kinderen probeerden over een plank naar de overkant te fietsen. Uiteraard lukte dit niet iedereen en het was een mooi gezicht hoe men met fiets en al het water in viel... Zwemvierdaagse Dwingeloo - Fiets m erin

Receptie

Zaterdagavond was er een receptie voor genodigden. Wethouder Roelof Martens mocht namens het gemeentebestuur een nieuwe geluidsinstallatie aanbieden. Dit was een grote wens van het personeel.

Na afloop konden (oud) collega's tijdens een barbecue gezellig bijkletsen over hoe men nu werkt in een zwembad en hoe dit vroeger ging.
Kortom het was een zeer geslaagd jubileum!

Opening zwemvierdaagse

Mevrouw Margje Fledderus uit Dwingeloo heeft op maandag 7 juni, samen met locatiemanager Abby Oostenbrink de zwemvierdaagse 2010 in zwembad De Paasbergen officieel geopend. Dit deden ze door samen een vlaggetjeslijn bij Abby's hekje door te knippen. Mevrouw Fledderus deed dit jaar voor de 34e keer mee aan de Nationale Zwemvierdaagse. Een hele prestatie waar zij heel veel plezier aan beleefd.

Zwemvierdaagse Dwingeloo opening

Voor meer informatie over zwembad De Paasbergen kunt u kijken op http://www.demooistebaden.nl/ of bellen met het zwembad (0521) 591 498.