Gemeente Leeuwarden

Leo Loco winnaar Dancetour DJ Knock Out

Bron: Gemeente Leeuwarden (14-06-2010)

Zondag 4 juli 2010 was Stichting Dancetour voor de zesde keer in Leeuwarden. Het Oldehoofsterkerkof stond die dag van 13:00 uur tot 22:00 uur geheel in het teken van Dancetour Leeuwarden 2010. In de aanloop naar het evenement werdt de Dancetour DJ Knock Out georganiseerd. Lokale DJ talenten maakten bij deze contest onder andere kans op een half uur draaien tijdens Dancetour Leeuwarden. Dinsdag 8 juni jl. vond de finale plaats in Club Noa. Leo Loco ging er met de grote prijs vandoor.

Dancetour DJ Knock Out
Stichting Dancetour organiseerde in samenwerking met studenten van de opleiding Leisure Management van de Stenden University de Dancetour DJ Knock Out in Club Noa. Tijdens de druk bezochte finale draaiden alle vier de finalisten draaien een set, waarna een battle plaatsvond. Tijdens de battle streden twee DJ's tegen elkaar en namen het steeds van elkaar over. De jury was het unaniem met elkaar eens dat Leo Loco als sterkste uit de bus kwam. Hij wint hiermee onder andere een half uur draaien tijdens Dancetour Leeuwarden, 4 juli 2010, en maakt kans op een DJ avontuur met GOGO.De juryleden Kay Wilder en DJ Nicky, de contest winnaar van vorig jaar, gaven na afloop van de finale een optreden. Dit maakte het tot een geslaagde avond.

Leo Loco:
De tweeëntwintig jarige Leo van der Zee uit Dokkum is al zeer lange tijd bezig met allerlei verschillende soorten muziek. Zo houdt hij zich naast house muziek ook veel bezig met rock en hiphop. Leo is begonnen met het draaien in een plaatselijke discotheek. Later werd hij ook geboekt voor andere discotheken, theaters en kleine festivals. Naast het draaien en produceren van muziek organiseert Leo het festival "ZOET".