Tom Coronel

14 Juni 2010
Spyker Squadron volbrengt slijtageslag op Le Mans

Het Spyker Squadron is er in geslaagd om de finishlijn van 24 uurs race van Le Mans te halen. Het Nederlandse team verloor weliswaar veel tijd door reparaties in de nachtelijke uren, maar het team onder leiding van Peter van Erp wist de auto in de koers te houden. Dit kon niet gezegd worden door het dominerende Peugeot team. In de openingsfase van de race lagen de Franse LMP diesels comfortabel aan de leiding, maar uiteindelijk zouden alle vier de auto's uitvallen waardoor Audi een
1-2-3 droomzege kon scoren.

Tom Coronel was na de reparaties als gevolg van de crash van Peter Dumbreck tevreden over de auto. "De auto ging perfect. Een compliment voor het team om de auto weer zo in de race te brengen. 's Nachts heb ik een super lekkere stint gereden. Erg constant en goede rondetijden. Helaas hadden we in de vroege ochtend problemen met de versnellingsbak. Dat kostte wat tijd, maar ook dit wist het team weer op te lossen. Vanaf dat moment konden we beginnen aan een race naar de finish die we zonder verdere problemen gehaald hebben", aldus Tom Coronel.

Het Spyker Squadron geeft de laatste inside updates direct door via Twitter. Vergeet ook niet te kijken naar Tom's Twitter Tweets.