Lost Boys en GX bundelen krachten

14/06/2010 16:08

GX

Amsterdam, 14 juni - LBi Lost Boys en GX hebben hun krachten gebundeld en een Competence Center voor GX implementaties opgezet binnen Lost Boys.

GX is een vooraanstaande Nederlandse software leverancier op het gebied van Web Content-, Web Traffic- en Visitor Conversion Management. Door de sterk groeiende vraag naar GX producten neemt ook de vraag naar dienstverlening toe. Om beter aan deze vraag te kunnen voldoen, hebben GX en Lost Boys een Competence Center voor GX Software implementaties opgezet. Zowel GX als Lost Boys brengen expertise en mankracht in. Beide bedrijven zullen gebruik maken van het Competence Center bij het bedienen van de markt. Het Competence Center is gevestigd bij Lost Boys in Amsterdam.

Marcel Houtman (Lost Boys) - Onze dienstverlening is enorm complementair en door de krachten te bundelen kunnen we de markt goed bedienen op een technologisch hoog niveau. Ik ben blij met het Competence Center en trots dat dit binnen de muren van Lost Boys opgezet is.

Bart Heilbron (GX Software) - GX en Lost Boys zijn al jaren marktleiders op hun terrein en waren ook al langer partners. Dit Competence Center is een verdieping van dat partnership en zal de komende jaren een winnende combinatie blijken in een sterk groeiende markt.





http://www.gxsoftware.com/nl/bedrijf/nieuws/artikel/lost-boys-en-gx-bundelen-kra

http://www.gx.nl