Gemeente Midden-Delfland

Bouwwerkzaamheden Victoria in Den Hoorn

In de 2e helft van juni 2010 start de realisatie van 6 nieuw te bouwen woningen in Den Hoorn aan de Victoria op het terrein van de voormalige school. Deze woningen worden in opdracht van Baas en Groen vastgoedontwikkeling uitgevoerd door het uitvoerende bouwbedrijf Boer Bouw bv.

De gemeente Midden-Delfland en de aannemer hebben in nauw overleg afspraken gemaakt over de route van de noodzakelijke bouwtransporten. De aanvoer van volle vrachtwagens met bouwmaterialen gebeurt vanaf de Woudseweg naar de bouwplaats aan de Victoria. De afvoer van lege vrachtwagens gebeurt vanaf de bouwplaats aan de Victoria via de Achterdijkshoorn naar de Woudseweg. Zie ook de routekaart.

Heeft u vragen over de bouwactiviteiten, neemt u dan contact op met de aannemer, de heer B. de Graaf. Hij is bereikbaar tussen 8.00 en 16.00 uur op telefoonnummer 0348-68822. Of neemt u contact op met de gemeente, tel. (015)380 41 11.

Natuurlijk doen wij er alles aan om de overlast voor de bewoners van de wijk Look-West tot een minimum te beperken en de veiligheid in de wijk te waarborgen.

Â


* bouwtransportVictoria-routekaart.pdf (700,57 KB)

Zie het origineel