Ingezonden persbericht


ORANJECAMPING BEEKSE BERGEN: HET WK BELEVEN IN AFRIKAANSE SFEREN

Net als in écht Afrika: campinggasten kamperen vlakbij leeuwen

Hilvarenbeek, donderdag 15 april 2010 - Op 11 juni start het WK Voetbal in Zuid-Afrika. Voor de oranjefans die een vliegticket naar Zuid-Afrika te kostbaar vinden, maar het WK wel in Afrika-stijl willen beleven biedt SafariCamp Beekse Bergen de uitkomst. Speciaal voor het WK Voetbal wordt de camping omgetoverd tot OranjeCamping Beekse Bergen. Op deze oranjecamping kunnen de voetbalwedstrijden worden bekeken op een groot scherm. Wie goed luistert, kan net als in het echte Afrika de leeuwen uit het naastgelegen safaripark horen brullen.

Tijdens het WK Voetbal wordt de camping op het Beekse Bergen-terrein in Hilvarenbeek een echte oranjecamping. Oranjefans kunnen tijdens een twee- of driedaagsarrangement het WK samen met hun beste vrienden, sportteam of familie in Afrika-stijl beleven. Na een gezamenlijke optocht naar het feestterrein worden de wedstrijden op een groot LED-scherm getoond. Daarnaast is er voor, tijdens en na de wedstrijd entertainment zoals een feestavond en afterparty. Net als de supporters in het echte Afrika, hebben ook de campinggasten in Hilvarenbeek het Afrikaanse wild ook op een leeuwenbrul afstand.

OranjeCamping Beekse Bergen
OranjeCamping Beekse Bergen organiseert de speciale WK-arrangementen van 14 juni tot en met de WK finale. Deelnemers van het tweedaagse arrangement betalen E 35 per persoon. Deelnemers van het driedaagse arrangement betalen E 55 per persoon. Reserveren kan via 0900-0200 (E 0,10 p.m.). Meer informatie is ook te vinden op www.libemavakantieparken.nl/oranje. OranjeCamping Beekse Bergen wordt mede mogelijk gemaakt door Weekendjeweg.nl.
---



Ingezonden persbericht