Ingezonden persbericht


Ruud de Wild stuurt Harry Vermeegen het land in

Amsterdam, 4 juni 2010

Q-ochtend-deejay Ruud de Wild stuurt vanaf maandag 14 juni, de dag dat Het Nederlands Elftal haar eerste WK wedstrijd speelt, voetbalgek Harry Vermeegen het land in. Vermeegen gaat voor Q-music de oranjesfeer proeven in alle uithoeken van het land. Iedere werkdag is Harry te vinden in een andere plaats.

Tevens organiseert de Q-ochtendshow de actie 'Waar kom je Vermeegen tegen?". De eerste luisteraar die Vermeegen tegen komt en het Oranjecodewoord van de dag weet, wint een onvervalst 'HupHollandHup Prijzenpakket'. Het Oranjecodewoord maakt Ruud de Wild iedere werkdag bekend in de Q-ochtendshow.

Met humor, scherpte en zelfspot praat Vermeegen Q-music luisteraars bij over de prestaties van Het Nederlands Elftal. Met Ruud's actie 'Waar kom je Vermeegen tegen?', maakt Vermeegen zijn comeback op de Nederlandse radio. Onlangs keken ruim 1,1 miljoen mensen naar zijn portret over bondscoach Bert van Marwijk en scoort Vermeegen samen met zanger Jannes op dit moment de WK-hit 'Wij zijn voor Oranje'.

De Q-ochtendshow met Ruud de Wild is iedere werkdag te beluisteren bij Q-music tussen 06.00 uur en 09.00 uur.

Q-music is overal te beluisteren op 100.7 fm, 100.4 fm, de kabel en via www.q-music.nl.