Ingezonden persbericht


8 juni 2010

Persbericht

Jan den Ouden geeft Bijbelstudies over veranderen

Van maandag 14 tot en met vrijdag 18 juni geeft Jan den Ouden bijna dagelijks Bijbelstudies over het thema 'Oude schatten voor moderne mensen' op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. De studies zijn voor zowel gasten van het vakantiepark als mensen buiten het park gratis te bezoeken.

Den Ouden wil in vijf studies deels het boek Maleachi behandelen en de actualiteit van deze kleine profeet. De onderwerpen zijn: ´Is God echt liefde?´(Maleachi 1:1-5), ´Zijn uw offers ooit goed genoeg?´ (Maleachi 1: 6-14), ´Bestaat er zoiets als ´zuivere leer´?´ (Maleachi 2: 1-9), ´Maximale monogamie´ (Maleachi 2:10-16) en ´Zonder verleden geen toekomst´ (Maleachi 4:22-24).

De Bijbelstudies vinden plaats op dinsdag 15, woensdag 16 en donderdag 17 juni om 10.00 uur en op dinsdagavond en op donderdagavond om 20.00 uur.

Jan den Ouden (48) is werkzaam voor Operatie Mobilisatie sinds 1986. De laatste tien jaar werkt hij daar vooral als internationaal spreker en de afgelopen jaren houdt hij zich gericht bezig met mentoring en verzorgen van mentortraining. Daarnaast is hij sinds 2003 leidinggevende in Evangelische gemeente de Brandaris in Rotterdam. Jan is getrouwd met Martha en samen heben ze vier kinderen.

Meer informatie over deze week kunnen mensen vinden op www.betteld.nl. Hier kunnen geïnteresseerden ook meer informatie vinden over andere activiteiten die op De Betteld plaatsvinden.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht