Politie Utrecht

Persberichten Utrecht stad, 07.45 uur

Utrecht, 14-06-2010

Getuigen gezocht

UTRECHT De politie is op zoek naar getuigen van een drietal auto-inbraken die zondagavond op de Briljantlaan werden gepleegd.

Rond 23.10 uur kreeg de politie een melding dat er ingebroken was bij een auto die geparkeerd stond aan de Briljantlaan. Ter plaatse constateerden de agenten dat er bij drie autos ramen waren ingeslagen. De eigenaren werden op de hoogte gebracht. De politie is op zoek naar getuige(n) van deze inbraken. Heeft u informatie belt u dan met het district Utrecht stad, tel.: 0900 88 44.

Man aangehouden

UTRECHT Op de Twijnstraat heeft de politie zondagmorgen een man aangehouden omdat hij agressief was.

Getuigen belden omstreeks 07.45 uur naar de politie omdat een man op straat liep te schreeuwen en agressief overkwam. Ter plaats troffen agenten een 41-jarige man uit Utrecht midden op straat aan. De man was aan het schreeuwen en riep naar de agenten dat ze maar moesten komen want hij was niet bang.

De agenten hielden de Utrechter aan en namen hem mee naar het bureau. Hier bleek dat hij een bekende van de politie was en onder invloed van verdovende middelen verkeerde. In zijn jas werd een kleine hoeveelheid harddrugs aangetroffen.

Aanrijding tussen twee scooters

UTRECHT Op de Adelaarstraat vond zondagavond een aanrijding tussen twee scooters plaats. Hierbij raakte een bestuurder gewond.

Een scooterbestuurder (leeftijd onbekend) uit Utrecht reed omstreeks 22.15 uur over de Adelaarstraat. Ter hoogte van de kruising Adelaarstraat met de Bemuurde Weerd verleende hij geen voorrang aan een andere scooterbestuurder (leeftijd onbekend) uit Utrecht die van rechts kwam. Hierdoor ontstond een aanrijding, waarbij één van de bestuurders gewond raakte en naar het ziekenhuis overgebracht werd.