Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hoofdrol dit keer voor 'Pietertje'

PREMIÈRE NIEUWE CALVé PINDAKAAS COMMERCIAL
TIJDENS RUST NEDERLAND - DENEMARKEN

Rotterdam, 14 juni 2010 - Op het gebied vaan originele reclamefilmpjes heeft Calvé Pindakaas een reputatie hoog te houden. Een nieuwe commercial - die naadloos past bij de bekende filmpjes uit het verleden - wordt voor het allereerst getoond tijdens de ruust Nederland - Denemarken. Voor voetbal is een hoofdrol weggelegd, alhoewel één van de spelers, Pietertje, geen virtuoos blijkt te zijn...

Haal eruit wat erin zit
Het nieuwe motto van Nederlands bekendste pindakaasmerk luidt: Haal eruit wat erin zit. 'Iedereen heeft wel een talent dat hij kan benutten. En met de essentiële voedingstoffen die alleen Calvé Pindakaas bevat, kun je jouw talent ontplooien en je dromen waarmaken. Dat laat deze nieuwe film perfect zien' aldus Aleksander Fiege van Calvé. De reclamefilm is gemaakt door Alfred, het nieuwe reclamebureau van Calvé Pindakaas.

Calvé Pindakaas en voetbal
Calvé Pindakaas heeft een jarenlange link met voetbal. De sport speelt de hoofdrol in verschillende commercials van Calvé. Daarnaast heeft moederbedrijf Unilever zich voor vier jaar verbonden als sponsor van de KNVB. Naast de koppeling aan het Nederlands Elftal en Jong Oranje wordt gefocust op straatvoetbal in Nederland. Intern heeft Unilever ervoor gekozen om deze activiteiten te koppelen aan Calvé Pindakaas.

Over Calvé Pindakaas
Calvé Pindakaas zit boordevol bouwstoffen voor opgroeiende kinderen zoals eiwitten voor een sterk lichaam, onverzadigde vetten voor energie en vitamines. Er zijn vier lekkere varianten: Calvé Pindakaas Creamy, Light, met stukjes noot én natuurlijk de 'gewone' Calvé Pindakaas waar geen suiker aan is toegevoegd. Om actief bezig te zijn is het belangrijk dat kinderen goed eten. Een boterham met Calvé Pindakaas is dan ook een goede start van de dag. Calvé Pindakaas vindt het daarnaast belangrijk om kinderen in beweging te brengen én het plezier van voetbal te laten beleven. Met de KNVB Calvé Straatvoetbaltoernooien kunnen heel veel kinderen in Nederland genieten van een sportief potje voetbal. Calvé Pindakaas heeft bovendien al een jarenlange link met voetbal. De sport speelt de hoofdrol in verschillende commercials van Calvé.


Noot voor redacties

Achtergrondinformatie,