Ingezonden persbericht



Voetbalmania!
De strijd kan deze zomer losbarsten met Conceptronic's USB 2.0 digitale tv-ontvanger

Amersfoort, 14 juni 2010 - Conceptronic, Europees specialist op het gebied van mobiliteit en connectiviteit, kondigt de lancering van de USB 2.0 digitale tv-ontvanger aan. Dit handige, kleine apparaatje zorgt ervoor dat je vanaf je PC, notebook of netbook, naar gratis tv-kanalen (Free-to-Air TV) kunt kijken en naar gratis digitale radiozenders (Free-to-Air Radio) kunt luisteren. De USB 2.0 digitale tv-ontvanger verschijnt net op tijd voordat alle voetbalgekte losbarst en zal ervoor zorgen dat je geen enkele wedstrijd hoeft te missen, zelfs niet wanneer je in de file vastzit, langer op het werk moet blijven, of op vakantie bent.

USB 2
Blijf op de hoogte dankzij Conceptronic

De USB 2.0 digitale tv-ontvanger is het ultieme accessoire voor je PC, notebook of netbook wanneer je Free-to-Air TV wilt kijken, waar je ook ter wereld bent. Plaats simpelweg de USB-kabel in je computer, zet de antenne naast je PC of laptop en je bent klaar om je favoriete team aan te moedigen.

De USB DVB-T (Digital Broadcasting Terrestrial) ontvanger is 100% compatibel met alle gratis tv-kanalen en radiozenders op digitenne. Gebruikers van het systeem kunnen in hoge definitie en op volledige schermgrootte tv kijken. Bovendien is het mogelijk om opnames op voorhand in te stellen voor het geval je moet overwerken of besluit iets langer op het strand te blijven.

Thuis of in het buitenland, check hier welke tv-zender de wedstrijden uitzendt die jou het meest interesseren: www.conceptronic.net/wk2010

Technische specificaties - USB 2.0 digitale tv-ontvanger (¤ 24,90)
* Ondersteunt time shift (een pauze- en opnamefunctie waarmee gebruikers programma's kunnen beluisteren en bekijken op een zelfgekozen tijdstip) & programmeerbare opnamefunctie
* Inclusief afstandsbediening, antenne en Complete ArcSoft Multimedia Software
* Inclusief digitale FM radiofuncties (DAB)
* Computerspecificaties: Free-to-Air DVB-T coverage
* Compatibel met Windows XP, Windows Vista, Windows 7
* Verbindingen/interfaces: PC of laptop met USB 2.0 poort of CD-ROM speler

Conceptronic's digitale duale tv-ontvanger beschikt naast dezelfde eigenschappen als de USB 2.0 digitale tv-ontvanger over een dubbele tuner voor een 'Picture-in-Picture' beeld. Nog beter: je kunt op de ene zender een wedstrijd opnemen terwijl je naar een andere zender zapt om een andere wedstrijd te bekijken, op hetzelfde moment.

Neem voor meer informatie, beeldmateriaal, testproducten, prijzen of verkooppunten contact op met onderstaande perscontacten.

Over Conceptronic: Conceptronic - het in Europa geregistreerde connectivitymerk van 2L Alliance BV - is specialist op het gebied van mobiliteit en connectiviteit voor de consumenten - en klein zakelijke markt.