Ingezonden persbericht


PERSBERICHT - Hilversum, 18 mei 2010

BNN-DJ'S OP ZOEK NAAR ORANJE BELEVING

Bij Coen en Sander begint het al behoorlijk te kriebelen. De BNN-dj's kunnen niet wachten tot het WK voetbal van start gaat. Natuurlijk omdat Nederland dit jaar wereldkampioen gaat worden, maar vooral omdat Coen en Sander op WK-tour gaan in eigen land. De mannen van de radio zijn daarom op zoek naar houtje-touwtje tribunes bij voetbalfans in de achtertuin, snel uit de grond gestampte oranje campings en volledig verbouwde WK-straten. Luisteraars kunnen vanaf vandaag hun initiatieven doormailen via coenensandershow.nl. De WK-tour is vanaf 14 juni iedere werkdag vanaf 16.00 uur te horen in de Coen en Sander Show bij BNN op 3FM.

De BNN-dj's hebben er zin in. Sander: 'Wij denken dat het feest hier in Nederland nog groter is dan in Zuid-Afrika, mede door het spel van oranje, de initiatieven in het land en het belangrijkste: ons radioprogramma'. Coen: 'In Nederland slaat de oranjegekte toch het hardst toe. Wij liggen al weken onder een oranje dekbed en hebben onze outfits klaar hangen. Aan ons zal het niet liggen!'

Tijdens het WK toeren de dj's in een speciale Coen en Sander Show-WK bus door het hele land om plaatsen te bezoeken waar de oranjegekte is toegeslagen. Tijdens de speeldagen van Oranje gaan Coen en Sander op bezoek bij grote evenementen in Nederland en staan ze onder andere in de Amsterdam Arena en Rotterdamse Kuip. De heren blijven touren todat het Nederlands Elftal heeft gewonnen. Of totdat ze eruit liggen, maar dat is zeer onwaarschijnlijk.

De Coen en Sander Show is maandag tot en met donderdag te beluisteren van 16.00 tot 19.00 uur op 3FM. Op vrijdag zijn Coen en Sander te horen van 16.00 uur tot 18.00 uur. De leukste mannen van de radio zijn ook te beluisteren als podcast via podcast.bnn.nl.