Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

CrossKnowledge en TELL ME MORE® creëren een samenwerkingsplatform voor het aanbod LEARNING PASS, bestemd voor midden- en kleinbedrijven

Parijs, Frankrijk, 14 juni 2010 - CrossKnowledge, Europees expert in de ontwikkeling van managementcompetenties via nieuwe technologieën, en TELL ME MORE, wereldwijd marktleider in online taaltraining, brengen kennis en ervaring samen en presenteren LEARNING PASS, bestemd voor midden- en kleinbedrijven.

Vandaag de dag doen steeds meer MKB's een beroep op e-learning opleidingstools om hun medewerkers op een efficiënte manier te kunnen opleiden zonder daarbij aan kwaliteit in te leveren. Hiervoor zijn ze op zoek naar een businesspartner die hen een geïntegreerde oplossing kan bieden.

Om in te spelen op deze stijgende trend hebben CrossKnowledge en TELL ME MORE® LEARNING PASS ontwikkeld. LEARNING PASS combineert de beste karakteristieken van alle bestaande technieken en wordt aangeboden door twee specialisten op het gebied van e-learning in management en taal.

Een complete catalogus

Met bijna 400 uur opleiding, opgesplitst in 80 modules uiteenlopend van Human Resources Management en Strategic Management tot de voorbereiding van TOEIC taaltesten, biedt LEARNING PASS het geheel van opleidingen ter bevordering van persoonlijke ontwikkeling waarop een groot aantal bedrijven tegenwoordig een beroep doet.
* 60 modules over managementtechnieken (evaluatie, recruitment, presentatietechnieken, etc.), over werkgedrag (stressbeheer, creativiteit, emotionele intelligentie, leiderschap, etc.), maar ook over algemene managementprincipes (financiën, strategie, marketing, logistiek, etc.).
* 300 uur taaltraining in 6 talen opgesplitst in 20 modules waarvan 11 voor het Engels. De efficiëntie van de TELL ME MORE® methode komt door de autodidactische aanpak met een duidelijke nadruk op 'spreken' en 'uitspraak' dankzij een stemherkenningstechnologie.

Een gebruiksvriendelijk systeem

LEARNING PASS is toegankelijk via het Learning Management System platform dat kan worden aangesloten op het HR-informatiesysteem van het bedrijf en dat vervolgens kan worden toegewezen aan de verschillende deelnemers.

De beheerder kan via zijn eigen portal één of meerdere medewerkers inschrijven voor een opleiding door simpelweg een selectie uit de catalogus te maken. Het volledige opleidingstraject kan vervolgens worden gevolgd via een reporting tool.

De installatie van het systeem is bijzonder eenvoudig, maar er is een speciale hotline in het leven geroepen voor het geval er toch technische assistentie benodigd is. Daarnaast zijn er 24 uur per dag, 7 dagen per week adviseurs beschikbaar voor elke type training en voor alle mogelijke vragen met betrekking tot TELL ME MORE®.

Een aantrekkelijk economisch model

TELL ME MORE® beschikt over een aantrekkelijk economisch model vanwege het gunstige uurtarief van e-learning ten opzichte van standaard klassikale cursussen. LEARNING PASS wordt op de markt gebracht in de vorm van een jaarlijks abonnement waarbij een vast aantal van 100 credits wordt toegekend. Met deze credits kunnen bedrijven de diverse modules met de bijbehorende programma's aankopen voor de medewerkers.

"De combinatie van orale vaardigheidsontwikkeling, de zeer complete catalogus en de altijd bereikbare ondersteuning, maakt TELL ME MORE® de ideale partner voor alle bedrijven die met e-learning willen starten", verklaart Mickaël Ohana, President-Directeur van CrossKnowledge.

"CrossKnowledge deelt onze Value & Values visie en de kwaliteit van de modules wordt unaniem erkend door onze klanten die profiteren van een geïntegreerde en volledige oplossing die is ontwikkeld door specialisten en experts in hun domein", verklaart Pierre Pignal, Algemeen Directeur van TELL ME MORE®.

OVER CROSSKNOWLEDGE®

CrossKnowledge, opgericht in 2000, is de Europese expert in de ontwikkeling van managementcompetenties via nieuwe technologieën. CrossKnowledge ontwerpt, ontwikkelt en commercialiseert de meest complete catalogus op de markt met meer dan 10.000 'learning objects' die alle managementtopics behandelen. Haar "Faculteit" bestaat uit de beste auteurs, professoren en management experts van de meest prestigieuze Business Schools wereldwijd zoals Harvard, Stanford, IMD en HEC.

CrossKnowledge heeft vestigingen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, België, Italië, Spanje, Zwitserland en strategische partnerships in Marokko, India, China, Japan en Canada. CrossKnowledge heeft 1,5 miljoen gebruikers.

Voor meer informatie: www.crossknowledge.com

OVER TELL ME MORE®

TELL ME MORE® is wereldwijd marktleider op het gebied van online taaltraining en beschikt over 20 jaar ervaring in het gebruik van taaltechnologieën en -diensten voor scholen, universiteiten, particulieren en bedrijven.

Meer dan 10.000 bedrijven hebben TELL ME MORE® gekozen voor hun professionele taaltrainingen. De clientèle bestaat voor 60% uit personen die werkzaam zijn bij de belangrijkste economische wereldindexen zoals CAC 40, IBEX 35, DAX en Fortune 500. Meer dan 7 miljoen gebruikers over de hele wereld optimaliseren hun communicatievaardigheden in het Engels, Spaans, Italiaans, Duits, Frans, Nederlands, Chinees, Arabisch en Japans met TELL ME MORE®.

TELL ME MORE® is op pedagogisch gebied erkend door het Franse Ministerie van Onderwijs. De groep die TELL ME MORE® uitgeeft, heeft vandaag de dag 400 werknemers in dienst en heeft diverse filialen in de Verenigde Staten van Amerika, Duitsland, China en Spanje.

Voor meer informatie: www.tellmemore.com