Interbrew


Belgische topvoetballer steunt Oranje tijdens WK

14 juni 2010 - Dries Mertens, de Belgische middenvelder van FC Utrecht én winnaar van de Zilveren Schoen gaat Oranje steunen tijdens het WK. Het Belgische biermerk Jupiler biedt een aantal Oranjesupporters de kans om bij Dries Mertens thuis de laatste WK-groepswedstrijd Nederland Kameroen te kijken op 24 juni. Een impressie van deze unieke gebeurtenis wordt ook uitgezonden op RTL7.

Natuurlijk draag ik ook de Rode Duivels een warm hart toe, maar ik voetbal al een paar jaar in de Nederlandse competitie en ben daarom zeker ook Oranjefan, zegt Dries Mertens, de middenvelder van FC Utrecht die onlangs de Zilveren Schoen won bij het Voetballer van het Jaar gala. Vorig jaar speelde hij nog bij AGOVV Apeldoorn en won een Gouden Stier als beste talent in de Jupiler League. Omdat zoveel Nederlanders ook fan van ons Belgische Jupiler bier zijn, doe ik graag wat terug en daarom ga ik samen met een aantal Oranjefans thuis naar de interland Nederland Kameroen kijken. Dan zal ik ook zeker Oranje gaan aanmoedigen ! aldus Dries.

Unieke voetbalmomenten
Deze bijzondere voetbalbelevenis wordt mede mogelijk gemaakt door bierbrouwer Jupiler in het kader van Jup Holland Jup. Marketing manager Jupiler, Kevin Vonckx: Met Jup Holland Jup kleurt Jupiler Nederland Oranje tijdens het WK. We hebben de afgelopen weken 300.000 Oranje Jup Holland Jup shirts weggegeven bij de aankoop van een krat Jupiler en daarnaast willen we echte voetballiefhebbers unieke voetbalmomenten laten beleven. Dit is een eenmalige kans om bij een absoluut topvoetbaltalent thuis op de bank samen naar de WK wedstrijd Nederland Kameroen te kijken.

Ludieke uitnodiging
Om kans te maken op de voetbalavond bij Dries Mertens thuis, hoeven Oranje fans slechts een ludieke Jup Holland Jup uitnodiging te maken op Hyves of Facebook. Een deskundige jury kiest samen met Dries Mertens uit de leukste uitnodigingen de winnaar, die samen met een aantal vrienden deze unieke voetbalavond mag gaan beleven. Daarnaast geeft Jupiler een aantal PerfectDraft thuistaps weg, in een limited edition Jup Holland Jup design. Meer informatie over de wedstrijd is te vinden op: www.jupiler.nl, juphollandjup.hyves.nl en Jup Holland Jup op Facebook.

Laatste Jup Holland Jup shirts voor goede doel
Onze Jup Holland Jup shirts zijn als warme broodjes over de toonbank gegaan en nagenoeg niet meer te verkrijgen, zegt Kevin. Omdat er nog veel vraag naar is, hebben we besloten de laatste shirts te laten signeren door Dries Mertens en te veilen op www.oranjeveiling.nl. Wie zon uniek shirt wil kan daar vanaf vandaag op bieden en steunt daarmee ook het goede doel want de volledige opbrengst gaat naar de stichting Spieren voor Spieren.

Over Jupiler
Jupiler is het officiële bier in de Benelux tijdens het Wereldkampioenschap Voetbal 2010. Het Belgische biermerk is het snelst groeiende pils in Nederland, met een verdubbeling van de volumes in de afgelopen 5 jaar. Jupiler wordt in Nederland als biermerk ook het meest geassocieerd met voetbal, dankzij het naamgevende sponsorschap en partnerschap met de Jupiler League.