Politie Zeeland


---


Z-1089-2010 Vrouw bestolen, Zaamslag
Maandagmiddag rond 15.10 uur is een 84-jarige vrouw uit de gemeente Terneuzen, aan de Molenstraat in Zaamslag, bestolen van haar tas.
De vrouw liep rond genoemd tijdstip, samen met een vriendin, over de Molenstraat in de richting van het Molenhof. Haar tas had ze, onder haar jas, in het mandje van haar rollator gelegd.

Een onbekende man, die de vrouwen tegemoet kwam lopen, tilde de jas uit het mandje op en pakte de tas eronder weg. Vervolgens rende de man weg in de richting van het Molenhof. In de tas zat een portemonnee met daarin waardepapieren.

Toen de vrouw, bij thuiskomst, haar bankpas liet blokkeren bleek dat er enkele minuten na de diefstal al enkele honderden euro's met de pas waren gepind.

Z-1090-2010 Diefstal stoomkabel, Sint Jansteen
Tussen vrijdagmiddag 16.30 uur en maandagochtend 07.30 uur zijn, vanaf een bouwterrein aan de Hoofdstraat in Sint Jansteen, tientallen meters stroomkabel en een kabelkast weggenomen.
De weggenomen goederen hebben een totale waarde van honderden euro's. De toegang tot het terrein is geforceerd; het totale schadebedrag is onbekend.

Z-1091-2010 Diefstal uit bedrijf, Hulst
In de nacht van zondag op maandag tussen 01.00 uur en 01.30 uur is er ingebroken in een bedrijfspand aan de Afrikaweg in Hulst.
Uit het pand zijn koperen buizen met een totale waarde van honderden euro's weggenomen. De toegang tot het pand is geforceerd; het totale schadebedrag is onbekend.