Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

Melior Medica, nieuwe dienstverlening met persoonlijk medisch adviseurs

Commond verzorgt introductiecampagne Melior Medica, een nieuw concept in de gezondheidszorg

BREDA/EINDHOVEN 15 JUNI 2010 ­ Voor de positionering en marktintroductie van Melior Medica deed Meduon Holding, een gevestigde zorgonderneming met meer dan 75 jaar ervaring, een beroep op Commond, content for brands.

Melior Medica is een compleet nieuw concept in de Nederlandse gezondheidszorg: persoonlijk medisch adviseurs, ervaren medisch specialisten, bieden de cliënten van Melior Medica exclusieve en persoonlijke begeleiding. Commond werkte de merkidentiteit en positionering uit én verzorgde de marktintroductie.

"De merknaam Melior Medica, die ook door ons ontwikkeld is, staat voor 'een betere gezondheidszorg'", vertelt Senior Adviseur en Managing Partner Martijn Schillemans. "In het verlengde daarvan hebben we de positionering van het merk bepaald en een strategie voor een gefaseerde marktintroductie uitgewerkt. Dat heeft geleid tot een concrete aanpak en middelen."

Persoonlijke campagne
Analoog aan het persoonlijke karakter van de dienstverlening is ook voor de introductie van Melior Medica een persoonlijke aanpak uitgewerkt, vervolgt Schillemans. "Alles draait daarbij om een persoonlijke DM-campagne, waarbij geadresseerden worden verleid om een voor hen persoonlijke videoboodschap op de website van Melior Medica te bekijken."

Exclusieve content
Naast het persoonlijk contact met de persoonlijk medisch adviseur, neemt de website van Melior Medica een belangrijke plaats in. Schillemans: "De website vormt een spil in het interesseren van nieuwe klanten én het bieden van inhoudelijke meerwaarde aan de bestaande cliënten. Zo wordt exclusief voor cliënten beschikbare content voortdurend vernieuwd en verrijkt." Commond heeft voor Melior Medica een sterke contentstrategie ontwikkeld, waarmee na de lancering verder gebouwd wordt aan het nieuwe merk.

Over Melior Medica en Meduon Holding
De persoonlijk medisch adviseurs van Melior Medica verzorgen individuele begeleiding bij de persoonlijke gezondheid van cliënten en hun familie. Melior Medica garandeert dat er op elk moment een ervaren medisch specialist als persoonlijk medisch adviseur beschikbaar is. De persoonlijk medisch adviseur fungeert samen met de reguliere zorgaanbieders en behandelaars als gids op weg naar de allerbeste zorg. Melior Medica is een initiatief van een gevestigde zorgonderneming met meer dan 75 jaar ervaring in de zorg: Meduon Holding. Tot Meduon Holding behoren ook ondernemingen als Bosman, EMOA en Orthopartner. Zie ook: www.meliormedica.nl
www.bosman.com
www.emoa.nl
www.orthopartner.nl

Over Commond
Commond, content for brands. Wij leveren inhoud voor merken. Van het opstellen van een crossmediale contentstrategie, het creëren van content in tekst en beeld, tot en met het produceren en leveren van de geschikte in- en externe communicatiemiddelen. Hieromtrent adviseert Commond onder meer het Amphia Ziekenhuis, BSH Huishoudapparaten, Curver, Dordrecht Marketing, Draka, Melior Medica, Siemens Nederland, Unique Nederland en Zwijsen.


Noot voor redacties


Informatie voor de pers,