Verkoop villaproject Lintenparck van start


Tien vrijstaande villa's aan de 's-Gravenweg te Rotterdam-Kralingen / Prinsenland

ROTTERDAM, 20100614 -- Hulstkamp Makelaars te Rotterdam is van start gegaan met de verkoop van villaproject Het Lintenparck. De locatie is gelegen tussen de Ringvaart en 's-Gravenweg 614 te Rotterdam en is al jaren in beeld voor hoogwaardige woningbouw. Pas nu heeft projectontwikkeling de Rotterdamse Ontwikkelings Maatschappij R.O.M. de locatie weten te verwerven.

Het Lintenparck is verdeeld in 10 royale percelen die aan de achterzijde grenzen aan het water en aan de voorzijde aan de privé-toegangsweg. Dit prestigieuze project omvat vier typen vrijstaande villa's: De Notaris (vanaf ¤810.000), De Landheer (vanaf ¤962.500), De Hertogh (vanaf ¤773.000) en last-but-not-least De Baron (¤1.400.000).

Ondanks de wat stroeve woningmarkt is het aantal aanmeldingen een veelvoud van het aantal te bouwen villa's. "Als je echt topkwaliteit bouwt op een superlocatie, verkoop je ook in de huidige markt uitstekend", aldus Leslie de Ruiter van Hulstkamp Makelaars. "Zo hebben we de afgelopen maanden ook voor een andere projectontwikkelaar 12 villa's in de nabijheid van deze locatie succesvol verkocht".

Vermeldenswaardig is nog dat alle villa's extra duurzaam worden gebouwd, op eigen grond en dat diverse panden een rieten kap zullen krijgen.

Het streven is - onder voorbehoud - aan het eind van het jaar te starten met het bouwrijp maken van de grond.