Vereniging van Recreatieondernemers Nederland

Creatieve Marktplaats Tilburg 2010

Laat je op 15 juni verrassen door de mogelijkheden die ontstaan bij een simpele handdruk. Stap uit je vertrouwde netwerk en ontdek de waarde van andere sectoren. De Creatieve Marktplaats is het ontmoetingspunt waar ondernemers uit diverse branches kennis maken met elkaar. Colin organiseert voor de zevende keer dit bijzondere netwerkevenement. Deze keer staat de ontmoeting tussen de leisure en de creatieve sector centraal.

Je gaat brainstormen over een bedrijfsvraagstuk, maakt kennis met nieuwe mensen tijdens de speeddates en je krijgt een serie van inspirerende presentaties over Leisure, waarbij de diversiteit van de vrijetijdssector wordt besproken. Hoogleraar Vrijetijdwetenschappen Hans Mommaas zal het groeiende belang van Leisure binnen de economie aankaarten. De Vrijetijdssector biedt veel kansen, want het staat niet alleen voor toerisme en recreatie maar voor alles wat te maken heeft met vrijetijdsbeleving zoals natuur, entertainment, kunst & cultuur, media, sport, retail en horeca. Hierop volgt een achtbaan van inspiratie. Verschillende voorbeelden van cross-over samenwerkingen zullen aanbod komen.

Kom dan naar de Creatieve Marktplaats op 15 juni 2010. Inschrijving vereist, mogelijk tot donderdag 10 juni. Deelname is gratis. Inschrijven via www.colin.nl/marktplaats

Datum 15 juni 2010
Locatie Cafe Philip
Plaats Heuvel 38 in Tilburg
Tijd 13.00 tot 18.00 uur

Voor meer informatie, neem contact op met Ginny Zon op tel. 06 - 2919 5848 of via ginny@colin.nl