FNV KIEM

Tot 20% korting op de voorstelling 'Opening Night' van Toneelgroep Amsterdam

vrijdag 28 mei 2010

Van 15 tot en met 19 juni speelt de voorstelling Opening Night van Toneelgroep Amsterdam in de Stadsschouwburg Amsterdam. Leden van FNV KIEM ontvangen 3,50 korting per kaart.

'Uitmuntend geacteerde productie... maar ook onverwachts ontroerend en doodgewoon hilarisch' - New York Times
'Acteurs schakelen met geweldige souplesse tussen theater en echte wereld (...) toneelconfrontaties zijn razend spannend en geestig.' - Vrij Nederland

Opening Night is een productie van John Cassavetes onder regie van Ivo van Hove met in de hoofdrollen Elsie de Brauw, Jacob Derwig en Chris Nietvelt. Opening Night is een toneelbewerking van de gelijknamige film van John Cassavetes. Klik hier voor een voorproefje.

Jouw voordeel
Leden van FNV KIEM ontvangen 3,50 korting per kaart (prijzen variëren van 17,50 tot 23,50). Dit aanbod is geldig voor alle speelavonden (15 tot en met 19 juni) en alle rangen. Wil je kans op twee vrijkaarten maken? Surf dan naar de speciale FNV KIEM pagina van de TGA.

Hoe werkt het
Reserveren kan uitsluitend telefonisch via (020) 624 23 11 onder vermelding van actie code KIEM

Over TGA en Opening Night
Opening Night is van 15 tot en met 19 juni opnieuw te zien in de Stadsschouwburg Amsterdam. Na Amsterdam staat de voorstelling voorlopig alleen op de Münchner Kammerspiele (juni 10) en op het Melbourne International Arts Festival (okt 10). Opening Night werd na de première in 2006 juichend door de pers ontvangen en stond voor uitverkochte zalen. Elsie de Brauw werd voor haar hoofdrol als Myrtle bekroond met de Theo d'Or, Jacob Derwig ontving de Arlecchino en Chris Nietvelt werd genomineerd voor de Colombina. Opening Night werd geselecteerd voor TF-1 Amsterdam en het Vlaamse Theaterfestival 2006, was in 2006 te zien op op het EXIT Festival in Parijs en in 2008 in het New Wave/BAM Festival in New York. Opening Night was de eerste samenwerking van Toneelgroep Amsterdam en NTGent. Voor meer informatie kijk op de website.

Voorwaarden
Maximaal 4 personen per reservering.
Niet geldig in combinatie met andere kortingen of aanbiedingen Geen restitutie op eerder gekochte kaarten