Gemeente Giessenlanden


15 juni: Informatieavond A27

Gemeente Giessenlanden en Rijkswaterstaat organiseren informatieavond over eventuele verbreding A27 tussen Lunetten en Hooipolder.

Op 30 maart 2010 organiseerde Rijkswaterstaat over de eventuele uitbreiding van de A27 in Gorinchem. Deze avond was zeer druk bezocht waardoor wellicht niet al uw vragen konden worden beantwoord. Het college van burgemeester en wethouders vindt het belangrijk dat inwoners van Giessenlanden voldoende gelegenheid krijgen om informatie te verzamelen en vragen te stellen over de plannen van Rijkswaterstaat. In overleg met Rijkswaterstaat is daarom besloten om een extra informatieavond te organiseren, speciaal voor inwoners van de gemeente Giessenlanden.

Â

Deze avond vindt plaats op dinsdag 15 juni om 19:30 uur in het Dorpshuis van Hoogblokland (Dorpsweg 81a).

Â

Wout de Jong, wethouder Verkeer en Vervoer opent de avond en geeft een toelichting op de rol van de gemeente en welke stappen zijn en worden gezet om de belangen van de gemeente en haar inwoners te behartigen. Rijkswaterstaat geeft tijdens deze avond een korte samenvatting van de presentatie die ook in Gorinchem is gehouden. Daarna is er uitgebreid gelegenheid om uw vragen te stellen aan de medewerkers van Rijkswaterstaat en de gemeente.

Â

Heeft u vragen over deze avond? Neemt u dan contact op met Joop van Montfoort, via 0183-583838 of e-mailadres:
j.van.montfoort@giessenlanden.nl

Â

A27