Gemeente Valkenswaard

Rede'

Inloopavond over 'Waalreseweg Rede'

Op dinsdag 15 juni aanstaande organiseert de gemeente Valkenswaard samen met Woningbelang een informatieavond over het ontwerpbestemmingsplan "Waalreseweg Rede". Het plangebied bestaat uit het voormalige NV Rede terrein aan de Waalreseweg in Valkenswaard. Het plangebied biedt ruimte aan 81 woningen (wonen), waarvan 17 grondgebonden woningen en 64 appartementen en de daarbij behorende openbare ruimte (groen en verkeer).

Tijdens de informatieavond op 15 juni kunt u informatie krijgen over het bestemmingsplan en de verdere procedure. Daarnaast kunnen wij u al een impressie geven van de bouwplannen en de inrichting van de openbare ruimte. Tevens zal er een 3d presentatie zijn, die een goed beeld geeft van de toekomstige situatie.

De bijeenkomst vindt plaats in Zaal Maenen, Leenderweg 58 te Valkenswaard en heeft de opzet van een inloopavond. U kunt tussen 19.00 uur en 21.00 uur binnenlopen om de plannen te bekijken en hierover vragen te stellen aan de projectleiders van de gemeente, Woningbelang, en de (landschaps)architecten.

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan "Waalreseweg Rede" ligt nog tot en met 7 juli aanstaande voor iedereen ter inzage in de informatiehoek in de hal van het gemeentehuis van Valkenswaard aan De Hofnar 15. De stukken liggen tevens ter inzage in de leeszaal van de openbare bibliotheek aan De Hofnar 12 en het dorpshuis in Borkel en Schaft, Dorpsstraat 55.

De stukken zijn ook in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en www.ruimtelijkeplannenvalkenswaard.nl. Daarnaast is ook een maquette van de plannen beschikbaar. Deze is tot en met 7 juli te zien in de hal van het gemeentehuis van Valkenswaard.

Zienswijze

Tijdens de terinzagelegging is het voor iedereen mogelijk om schriftelijk een zienswijze naar voren te brengen bij de gemeenteraad aan de gemeente Valkenswaard, Postbus 10100, 5550 GA Valkenswaard. Tevens is het mogelijk om na het maken van een afspraak een mondelinge zienswijze in te dienen. Daarvoor kunt u telefonisch contact opnemen met het team Ruimtelijke ontwikkeling en economie, bereikbaar via telefoonnummer 040-2083665.