Gemeente Oirschot

Openbare raadsbijeenkomsten op 15 juni

Â

Informatiebijeenkomsten:

Het college van burgemeester en wethouders nodigt u uit voor drie informatiebijeenkomsten op dinsdag 15 juni a.s. Deze raadsbijeenkomsten zijn openbaar. Op het programma staan de volgende presentaties:


* 19.30 - 20.00 uur: Informatiebijeenkomst over grote projecten (raadszaal)

Het college van burgemeester en wethouders informeert u over de voortgang van de grote projecten.


* 20.00 - 22.00 uur: Centrum voor Jeugd en Gezin (commissiekamer beneden)

Wethouder Willy Evers nodigt u uit voor een rondetafelbijeenkomst over het onderwerp Centrum voor Jeugd en Gezin op 15 juni (aanvang 20.00 uur). Tijdens deze bijeenkomst willen we u graag informeren over de ontwikkeling van het Centrum voor Jeugd en Gezin: waar staan we nu in het proces en wat zijn onze ideeën met betrekking tot de verdere ontwikkeling.

Graag willen we van u weten hoe u tegenover onze visie staat en wat uw eigen ideeën zijn met betrekking tot de ontwikkeling van een Centrum voor Jeugd en Gezin? Wat is daarbij volgens u belangrijk? Hoe ziet u het Centrum voor Jeugd en Gezin voor zich? Een specifiek onderwerp waar we graag uw mening over horen is bijvoorbeeld het betrekken van het verenigingsleven en vrijwilligers bij Centrum voor Jeugd en Gezin.


* 20.00 - 22.00 uur: Plattelandsvernieuwing (raadszaal)Â

Wethouder Piet Machielsen geeft u inzicht in het programma Plattelandsvernieuwing voor de komende jaren. Ook informeert hij u over de stand van zaken in de onderhandelingen met de provincie. Verder staat hij stil bij de verankering van het programma Plattelandsvernieuwing in de gemeentelijke organisatie.

Â

Voor verdere informatie of vragen kun u zich wenden tot de griffier, Han Struijs, 06-48136957 of h.struijs@oirschot.nl.