Gemeente Lingewaard


Inloopbijeenkomst Park Lingezegen

Dinsdag 15 juni 2010 is er van 16.00 uur tot 20.00 uur in zaal Het Wapen van Bemmel, Dorpsstraat 52 te Bemmel een inloopbijeenkomst waar belangstellenden informatie kunnen krijgen over het voorontwerpbestemmingsplan Park Lingezegen.
Deze bijeenkomst is uitsluitend bedoeld voor het vergaren van informatie.

Het voorontwerpbestemmingsplan Park Lingezegen ligt samen met het Milieueffectrapport momenteel vanaf 3 juni 2010 gedurende zes weken - ter inzage bij de Gemeentewinkel Lingewaard te Huissen.

Wilt u een officiële reactie hierop geven? Dat kan ook. Hoe? Binnen de genoemde termijn kunnen inwoners van de gemeente Lingewaard en overige belanghebbenden schriftelijk) een inspraakreactie/zienswijze indienen bij burgemeester en wethouders van Lingewaard, Postbus 15, 6680 AA Bemmel. Als u mondeling uw inspraakreactie wilt geven, kunt u binnen genoemde termijn telefonisch contact opnemen met mevrouw E.P.H. Weijde van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, bereikbaar via (026) 326 01 63.

Voor meer informatie over de inloopavond kunt u ook terecht bij het projectbureau Park Lingezegen tel. (026) 359 95 51, post@parklingezegen.nl en www.parklingezegen.nl

Park Lingezegen
Park Lingezegen is een landschapspark in aanleg tussen Arnhem en Nijmegen, op grondgebied van de gemeenten Overbetuwe en Lingewaard. Het park heeft een oppervlakte van 1500 hectare en zal voorzien in een kwalitatief hoogwaardig uitloop- en recreatiegebied voor de bewoners van de regio. Naast recreatie wordt ook ruimte geboden aan landbouw, natuur en water. Door het (verder) ontwikkelen van deze functies wordt invulling gegeven aan de aanwijzing tot Rijksbufferzone van het gebied. Binnen deze zone dient verdere verstedelijking te worden tegengegaan en dient de ontwikkeling gericht te zijn op een versterking van de omgevingskwaliteit.

(Geplaatst: 8 juni 2010)