Gemeente Geldermalsen

Beesd - diverse werkzaamheden

aan op- en afritten A2, Parkweg, Katijdeweg en spoorwegovergang in juni en juli.

Op- en afritten A2

Rijkswaterstaat werkt vanaf 15 juni enkele nachten op lokale wegen rond de op- en afritten van de A2 in Beesd.
Het betreft afrondende asfalteringswerkzaamheden. Vanwege de werkzaamheden worden weggedeeltes afgesloten. Het verkeer dient rekening te houden met omleidingen en een langere reistijd.

Parkweg

Daarnaast werkt Rijkswaterstaat van maandag 21 juni tot en met vrijdag 9 juli aan de rotonde op de Parkweg in Beesd. Gedurende deze periode staan er tijdelijk verkeerslichten op de Parkweg, waardoor het verkeer rekening moet houden met een langere reistijd.

Nachtelijke werkzaamheden spoorwegovergang

Op dinsdag 15 juni van 22.00 tot 05.00 uur en woensdag 16 juni van 21.00 tot 05.00 uur sluit Rijkswaterstaat de kruising bij de spoorwegovergang in Beesd af. Tijdens deze werkzaamheden rijdt er geen trein tussen Geldermalsen en Leerdam. Het Landgoed Mariënwaerdt is dan voor gemotoriseerd verkeer alleen bereikbaar via de oostelijke afrit Beesd (vanuit Den Bosch). Voetgangers en fietsers kunnen van en naar de Mariënwaerdt via de Stationsweg en de Notendijk en Havendijk.

Van donderdag 17 juni 21.00 uur tot vrijdag 18 juni 00.50 uur werkt Rijkswaterstaat aan de Katijdeweg. De Katijdeweg is dan gedeeltelijk afgesloten en oostelijke op- en afrit Beesd (voor verkeer vanuit Den Bosch richting Beesd en vanuit Beesd richting Utrecht) is dicht. In deze nachten zal de Stationsweg worden opengezet voor alle verkeer van en naar Mariënwaerdt en het station. In de genoemde nachten zijn omleidingsroutes ingesteld via de aansluitingen Culemborg en Geldermalsen. Omleidingsroutes worden met gele borden aangegeven.

Rotonde Parkweg

Van maandag 21 juni tot en met vrijdag 9 juli past Rijkswaterstaat in Beesd de Parkweg ter hoogte van de rotonde aan. De bochten in de Parkweg worden aangepast en er wordt een nieuwe deklaag aangebracht. Gedurende deze periode komen er tijdelijke verkeerslichten op de Parkweg waardoor het verkeer rekening moet houden met een langere reistijd. Op 9 juli zal dit gedeelte van de Parkweg overdag geheel afgesloten zijn, omdat dan de asfaltlaag wordt aangebracht.
---

Openingstijden Klantencontactcentrum

Gemeentehuis Geldermalsen
Post: Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen
Bezoek: Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen
Telefoon: (0345) 586 611
e-mail: info@geldermalsen.nl
Fax: (0345) 573 258